נסיעה לברוקלין =)

נסיעה לברוקלין =)

כמידי שנה בשנה, חסידי וחסידות חב"ד נוסעים לרבי- ברוקלין פעם, היו טסים לרבי יחידי סגולה, לא רק בשל הדרכים, אלא גם מרמה רוחנית. היום, כל אחד/ת נוסעים לרבי. מה לדעתכם מטרת הנסיעה האמיתית? האם אתם באמת ובתמים נוסעים אך ורק בשביל להתחזק רוחנית ולהיות מקושרים לרבי? מה דעתכם בעניין?

בתי770

New member
אם היה לי כסף...

אז ההיתי טסה בשביל להתחזק רוחנית..בשביל הרבי!

בתי770

New member
אם היה לי כסף...

אז ההיתי טסה בשביל להתחזק רוחנית..בשביל הרבי!

שרiלה

New member
שמעתי משו חמוד בקשר לזה...

יש אנשים שתשאלי אותם לאיפה אתם נוסעים???יגידו לניורוק ולרבי(זה אומר נוסעים לטיל ובדרך יקפצו לרבי...)ויש כאלה שיענו לרבי באמריקה(זה אומר שנוסעים רק לרבי נטווו)יחי המלך‎;-)

bluestar 777

New member
רק תחת פיקוח הדוק!

המון בנות מתוכינו נוסעות בשביל הכייף, הן קופצות גם קצת ל 770 בשביל המצפון, להצדיק את הגעתן, במשך כחודש הן מתפרפרות ומטיילות.. ישנן קבוצות שמתארגנות תחת פיקוח של רבניות או שליחות, הן מפקחות על הבנות במשך שהותן ודואגות באמת לחיזוקן הרוחני ולא להיפך...

בתי770

New member
אה לא ניראה לי

שבנות שכול השנה יחסכו כסף בשביל להתפרפר!!אתזה אפשר גם בארץ לעשות!לא צריך להרחיק נדוד עד אמריקה!! הבעיה זה אצל הבנות שמקבלות כרטיס מההורים ללא כול מאמץ! וכניראה הן מתאימות לתיאורים שכתבת.....

למה להתכחש למציאות?

היום זה הפך לטרייד לאסוף כסף, לטוס לחודש של ``כיף`` לארה``ב תחת המעטה של ``נסיעה לרבי``. והגיע הזמן שניהיה אמיתיים עם עצמינו ונערוך את ההפרדה בין טיסה לטיול, לבין טיסה לרבי.

בתי770

New member
אמ אני אישית אם ההיתי טסה...

זה דוקא כיף שיש משהי שמשגיחה! שיש קבוצה!זה מעצבן לבוא סתאם ללא פיקוח!! לי ממש אין בעיה שאפילו יתקעו לי שומרת ראש‎;>‎ אבל רוב הבנות שטסות בתישרי הם בד``כ חזקות!ובאו להתחזק!אך הפיקוח טוב ל2הקבוצות האלו!ובאמת אחות התמיים...עשו כך שנה שעברה...

יישר כח. . .

כן ירבו כמותך בישראל! אבל עדיין. . .רק שתינו מודעות לאמת לגבייך. . .ובמובן מסויים היא סותרת כל מה שאמרת קודם. .‎:-/

בתי770

New member
מה את מדברת איתי בחידות ורמזים?

דברי ישר ולעניין! מה ממתי דיברנו שאת אומרת `ביננו` לאדעת...למה א ת חותרת!סורי!אנלא נביאה ולא בת נביאה!!

בתי770

New member
אהא הבנתי למה התכוונת.....‎;>‎

סתאם‎;>‎אינלי כוח לחשוב שאינלי על מה לחשוב...לפחות במשהו אחד את צודקת חעחע אני באמת נבונה‎;>‎

מחשבiת

New member
קשה להכליל...

נוטה להאמין שרובם נוסעים במטרה אחת, אבל לא רק. יש שנסחפים עם הזרם, נוסעים בגלל שכולם נוסעים, נהנים, עושים שופינג ועל הדרך קופצים לסבן ולאוהל. ויש כאלה שבאים רק לאוהל ולסבן במטרה רוחנית, אך בין לבין נותנים גיחה קצרה לומר הי לאיזה דודה ולהצטרף אליה למסע קניות וטיול מהנה. ו2 הקצוות באים רק ורק: רק לרבי, או רק להנות ולכייף. אחלה שבוע:)

למעלה