נסיעה לאילת

יערה140

New member
נסיעה לאילת

בעלי ארגן לנו נסיעה לאילת בעיקר בשביל הבנות שעברו תקופה קשה. גם איבדו אח וגם נעלמתי להם לתקופות ארוכות לבית חולים. מקווה שיהיה בסדר-אחרי 4 חודשים שהתרגלתי להסתגר בתוך עצמי לנסוע פתאום למקום כל כך הומה. וממש עצוב לי כי יש מישהו שחסר . המדהים פה שאם הוא היה לא היינו מעריכים את זה. זה היה מובן מאליו. בטח הוא היה בוכה בנסיעה והיינו מקטרים...היינו מתלוננים שעייפים בלילות...לא היינו מודים על זה שאנחנו נוסעים עם שלושה ילדים לאילת...

היי יערה

מבינה את החששות שלך לגבי הנסיעה אחרי תקופה של הסתגרות.. ותחושת החסרון של בנך בנסיעה כזאת משפחתית.. הוא יהיה שם איתך כמו שהוא איתך כשאת בבית עם עצמך. לי יש תחושה כי בדרכם שלהם הילדים שלנו לא ממש עזבו, הם ממשיכים לחיות בתוכנו, בליבנו... לי זה עוזר לחשוב על כך, ובד"כ אני מוצאת שהוא נותן לי כוחות להתמודד עם מצבים שנראים לי קשים, אני ממש משוחחת איתו.. ( אנשים שלא חוו אובדן של ילד אולי יחשבו שאני משוגעת). נסיעה כזאת בהחלט מעלה רגשות מעורבים. אני יכולה להגיד לך שלפני חודש נסענו אני ובעלי ל4 ימים והרגשתי ממש כמוך... בסופו של דבר היה ממש טוב, הלכנו למקום שאף אחד לא הכיר אותנו, לא ידע מה עברנו.. הרגשתי שהצלחתי גם להנות.. ואחרי הכל מגיע לנו גם את זה.. גם לבנות שלך.. מאחלת לך שהחופשה תעשה לכם טוב וגם אם יהיו רגעים קשים, שתרגישי בחסרונו, זה בסדר, תדברי לליבך, תדברי אליו.. הוא שם בשבילך. .

למעלה