נסיעה לאילת והחברה

amir_z

New member
נסיעה לאילת והחברה

שאלה לי לחכמי הפורום. בסוף השבוע אני אמור לסוע עם החברה לאילת. הצעתי לה שהיא תטוס ואני אסע באופנוע (GPZ למי שעוד לא יודע). בקיצור, לא הייתה התלהבות גדולה ומופעל עליי לחץ כבד לטוס איתה. רק כדי להעמיד דברים על דיוקם, אין לה בעיה להצטרף איתי לנסיעות ארוכות (ערבה יכולה להעיד) אבל מה שמפחיד אותה זה הקטע של נסיעה לבד עד אילת. מה הייתם עושים במקומי?

Easy_Rider

New member
טסים !

ללא כל ספק ! כמי שעשה את הדרך באוטו, אופנוע, אוטובוס, ו.. מטוס, אין ספק שטיסה היא הדרך הנוחה ביותר. רכיבה לאילת מתישה וקח בחשבון שאח"כ תהיה עייף מאד. אם מדובר בכמה אנשים שיורדים לאילת עם האופנועים ברכיבה משותפת כולל טיול בדרך, זה נחמד. אבל לבד זה גם משעמם וגם מתיש. עצתי - טוס !

למען שלום בית - טוס!!

מה קרה? לא יכול לשמח את הבחורה?

דילמה..

מצד אחד הייתי אומרת טוס (בכביש הערבה) מצד שני טוס (בשמיים).. למה היא לא רוצה לנסוע עם האופנוע? בפעם שאני הייתי איתכם היא דווקא נהנתה.. לא? והיינו על האופנוע המון שעות...

amir_z

New member
תספרי לי על זה

לא נסענו אז כל כך הרבה במכה אחת, אז זה היה בסדר וחוץ מזה, אתם הייתם גם כן אז היה לה יותר כיף
הדילמה אכן קשה, אבל עם כל הלחץ שהופעל עליי פה כבר נכנעתי ואני מזמין עכשיו כרטיסים. בכל אופן אחרי שאני אקנה 600 כלשהו תוכלי להזמין אותנו עוד פעם

אתם מוזמנים גם בלי קשר..

אין לנו כבר 600... זיו גמר אותו בתאונה.. אבל אולי ניפגש פעם באמת?

TheZoomZoom

New member
היום אתה טס ומחר תמכור אופנוע,

ועוד חודש זה יהיה "רפי תקנה לנו אוטו", ובעוד עשר שנים תראה אפנוע ותגיד "אחחח גם אני פעם רכבתי אבל אישתי....". תעמוד זקוף ואם אתה באמת נהנה לרכב על האופנוע אז תרכב, שהיא תטוס, אבל אם זה לא עיקרוני לך ,אז אולי כדאי שתטוס.

alfred

New member
ואלפרד אומר: לרכב. ומהיכן יגיע ...

האדרנלין, מהביסקוויטים בטיסה?! חוץ מזה, את זוגתך כדאי להרגיע (לא לקפוץ בנות), בשלב מוקדם של היחסים. אחרת, כמאמר קודמו של אלפרד, הנוסטלגיה היא כל מה שישאר לך.

silicon

New member
מסכימה איתך, אבל

אם תרגיע את זוגתך יותר מידי, הנוסטלגיה תהיה על מערכת היחסים ולא על האופנוע. אז במה לבחור? אני, בינתיים, בוחרת באופנוע...

fungas

New member
תטוס תטוס,יהיו לך מספיק ימים לרכב. ../images/Emo23.gif

לי יש טיסות חינם בארקיע

אבל גם ZX9 והוא יעיד שאני מעדיף אותו בכדי לכסות את הדרך מאילת צפונה וחזרה (דרך מצפה רמון כמובן ). לטוס במטוס יותר נוח, אבל לטוס על האופנוע יותר כיף !

מירב ד

New member
מצפה רמון! בהחלט!...

אני סתם אחת שמטיילת בפורום...ובמצפה רמון.... אני גרה במצפה כל החיים, הנוף פה מדהים(!!!), וגם הדרך לאילת.... טיילתי בהמון מסלולים באזור (על ג´יפ, אופנוע, באגי, טרקטורון ושאר ירקות...)... וזה פשוט ממולץ מאוד מאוד!!! אפילו להגיע ליום יומים לאזור לעשות כמה מסלולים נחמדים... אז בתור תושבת קבועה במצפה....אני בהחלט מרשה לעצמי להזמין אתכם... אם מישהו רוצה המלצות למסלולים וכ´ו אני באי מייל ([email protected]( ובהחלט אשמח עזור... שלכם מירב
נ.ב בקרוב יהיה לי אופנוע משהו קטן (קטנטן) 50 סמ"ק דו"ש ואני אכיר את המסלולים מקרוב (מאוד)... (ד"א גם אני קטנה (קטנטנה)...) שוב שלכם, מירב

למעלה