נסיעה לאוקראינה

• פותח הנושא fyh
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

fyh

New member
נסיעה לאוקראינה

נסיעה לאוקראינה
אנחנו נוסעים לאוקראינה בקרוב לקבלת תרומה , שאלה- האם משהיא יכולה לחלוק בנסיון קודם של נסיעה כזו- ומה עושים שם 4 ימים שלמים ? יושבים ומחכים ? ומה עושים שם הבעלים ? תודה וברכה

rachel or

New member
לא יודעת אבל בהצלחה../images/Emo45.gif

נסיעה לאוקראינה
אנחנו נוסעים לאוקראינה בקרוב לקבלת תרומה , שאלה- האם משהיא יכולה לחלוק בנסיון קודם של נסיעה כזו- ומה עושים שם 4 ימים שלמים ? יושבים ומחכים ? ומה עושים שם הבעלים ? תודה וברכה
לא יודעת אבל בהצלחה

sagivkr

New member
הי fyh ../images/Emo24.gif

נסיעה לאוקראינה
הי fyh

אשמח לתת לך קצת אינפורמציה לגבי הנסיעה לקייב: ראשית אני חייבת לתקן אותך: מדובר ב- 3 ימים ולא ב- 4 ימים יציאה - ביום חמישי בערב (הגעה לקייב בלילה!) חזרה - ביום ראשון בצהריים או בלילה (יש שתי טיסות חזרה). מה עושים? ביום שישי יש טיול מאורגן (עם אוטובוס צמוד ומדריכה), שאינו כרוך בתשלום נוסף. טיול ממש נחמד ברחבי העיר קייב. יש הרבה מה לראות. רוב ההחזרות מתבצעות ביום שבת (בבוקר ובצהריים), וחלק קטן מההחזרות מתבצע ביום ראשון מוקדם בבוקר. מדובר בנסיעה קצרצרה לבית החולים (שנמצא ממש קרוב למלון), והבעלים מצטרפים כמובן! תקחי בחשבון שאת אמנם נוסעת לטיפול, אבל הטיפול עצמו לא לוקח יותר משעתיים מתוך שלושת הימים שעומדים לרשותכם. בשאר הזמן את יכולה ללכת לטייל עם הבעל, או חברים מהקבוצה, או סתם להתפנק בחדר. אנחנו יצאנו עם חברים מהקבוצה למסעדה בערב והיה ממש נחמד. אם תרצי לשאול שאלות נוספות תתקשרי אליי. שלחתי לך את מס' הטלפון שלי במסר. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות!!! יפעת

fyh

New member
תודה

הי fyh

אשמח לתת לך קצת אינפורמציה לגבי הנסיעה לקייב: ראשית אני חייבת לתקן אותך: מדובר ב- 3 ימים ולא ב- 4 ימים יציאה - ביום חמישי בערב (הגעה לקייב בלילה!) חזרה - ביום ראשון בצהריים או בלילה (יש שתי טיסות חזרה). מה עושים? ביום שישי יש טיול מאורגן (עם אוטובוס צמוד ומדריכה), שאינו כרוך בתשלום נוסף. טיול ממש נחמד ברחבי העיר קייב. יש הרבה מה לראות. רוב ההחזרות מתבצעות ביום שבת (בבוקר ובצהריים), וחלק קטן מההחזרות מתבצע ביום ראשון מוקדם בבוקר. מדובר בנסיעה קצרצרה לבית החולים (שנמצא ממש קרוב למלון), והבעלים מצטרפים כמובן! תקחי בחשבון שאת אמנם נוסעת לטיפול, אבל הטיפול עצמו לא לוקח יותר משעתיים מתוך שלושת הימים שעומדים לרשותכם. בשאר הזמן את יכולה ללכת לטייל עם הבעל, או חברים מהקבוצה, או סתם להתפנק בחדר. אנחנו יצאנו עם חברים מהקבוצה למסעדה בערב והיה ממש נחמד. אם תרצי לשאול שאלות נוספות תתקשרי אליי. שלחתי לך את מס' הטלפון שלי במסר. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות!!! יפעת
תודה
תודה ליפעת וכל שאר התומכים ששלחו תגובות בפורם ובמסרים. שלכולן\ם יהיו רק חדשות טובות , אור בבית ובנשמה.

lulavi

New member
אוקראינה

נסיעה לאוקראינה
אוקראינה
אני הייתי ביולי. המקום יפה ויש מה לעשות שם. אינני יודעת באיזו מסגרת את נוסעת, אני נסעתי במסגרת מדיקל סנטר הרצליה, יחד עם מטופלות אסותא (לא בטוחה לגבי זה), ויש שם נציגות נכבדה, גם ישראלית, עושים טיול מודרך יום אחד, ובשאר הימים פשוט להסתובב בעיר, לאכול במסעדות ולעשות קניות. היה לנו נורא כיף. קיוותי שהפעם הראשונה שלי שם תהיה גם אחרונה. לצערי נראה לי שאצטרך סיבוב נוסף. אני מניחה שבתקופה זו כבר קריר ויש להיערך לכך. המלון שהיינו בו היה נחמד. היתה הרגשה של טיול מאורגן, דאגו לנו, הדריכו אותנו וכו'. המרכז הרפואי שבו עוברים את הטיפול חדש חדיש ומשוכלל ואף מפואר. היינו שם ביום הראשון לפתיחתו. האמת, נהנינו מאד. מקוה בשבילך שזו תהיה גם נסיעה עם תוצאות חיוביות.

שיר5520

New member
לא יודעת הרבה על אוקראינה..

נסיעה לאוקראינה
לא יודעת הרבה על אוקראינה..
אבל נראה לי שפשוט צריך להעביר את הזמן בכיף. זה מה שאנחנו עשינו ברומניה. פשוט טיילנו כל הזמן. בתכלס, מהרגע שהבעל נותן את הזרע ועד היום של ההחזרה אין מה לעשות מבחינה רפואית (חוץ מזריקות בתחת). וגם אין מניעה לטייל ולהשתולל כמה שרוצים כי את לפני ההחזרה. בקיצור - תהנו!! נסי להוריד חומר באינטרנט על העיר אליה אםתם נוסעים ולתכנן טיול. ואם משעמם שם, אז בטח אפשר סתם לנוח בכיף במלון ולטייל בסביבה. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה