נסיעה לאוקראינה

מצב
הנושא נעול.

לורי4

New member
נסיעה לאוקראינה

נסיעה לאוקראינה
הי, זאת שוב אני ששואלת עבור חברה... חברתי כנראה סוף סוף, נוסעת בקרוב לאוקראינה, דרך אסותא וכיוון שבמקום עבודתה צריך להודיע על חופשות הרבה זמן מראש היא מנסה להבין כמה ימים בערך היא תצטרך להעדר מהעבודה לצורך הנסיעה והמנוחה אח"כ (אם בכלל צריך...היא לא עובדת בעבודה פיזית). אז אם למישהו מכם יש מושג, כמה זמן זה לוקח מהרגע שעוזבים את הארץ ועד שחוזרים ב"קייטנה של אסותא"? ושוב, תודה על העזרה ובהצלחה לכולכם.

אסתר 1000

New member
הכי טוב זה לברר באסותא. עד

נסיעה לאוקראינה
הי, זאת שוב אני ששואלת עבור חברה... חברתי כנראה סוף סוף, נוסעת בקרוב לאוקראינה, דרך אסותא וכיוון שבמקום עבודתה צריך להודיע על חופשות הרבה זמן מראש היא מנסה להבין כמה ימים בערך היא תצטרך להעדר מהעבודה לצורך הנסיעה והמנוחה אח"כ (אם בכלל צריך...היא לא עובדת בעבודה פיזית). אז אם למישהו מכם יש מושג, כמה זמן זה לוקח מהרגע שעוזבים את הארץ ועד שחוזרים ב"קייטנה של אסותא"? ושוב, תודה על העזרה ובהצלחה לכולכם.
הכי טוב זה לברר באסותא. עד
כמה שידוע לי נוסעים ביום חמישי וחוזרים ביום ראשון. הדעות חלוקות לגבי ימי מנוחה. יש הטוענים שצריך לחזור לשגרה אך להמנע ממאמץ פיזי ויש הטוענים שיש לנוח יותר אך בכל אופן אין מדובר בלשכב במיטה. עפ"י הרבנית שלי יש להמנע מנסיעות ארוכות- הטלטלה בדרכים אינה בריאה בחודשים הראשונים. בהצלחה.

sagivkr

New member
נסיעה לאוקראינה - קייב

נסיעה לאוקראינה
נסיעה לאוקראינה - קייב
מעט אינפורמציה לגבי הנסיעה לקייב : יום היציאה הוא יום חמישי - הטיסה בשעות אחה"צ (כולם יוצאים ביחד) יום החזרה הוא יום ראשון בשתי טיסות (חלק חוזרים בטיסה שיוצאת בצהריים וחלק חוזרים בטיסה שיוצאת בלילה). לגבי ימי מנוחה - כמו שאמרה אסתר, הדעות אכן חלוקות לגבי העניין הזה. אני יודעת שהרופאים באסותא דווקא ממליצים לחזור לעבודה כרגיל, אך להמנע ממאמץ פיזי. שיהיה בהצלחה. יפעת

לורי4

New member
תודה רבה

נסיעה לאוקראינה - קייב
מעט אינפורמציה לגבי הנסיעה לקייב : יום היציאה הוא יום חמישי - הטיסה בשעות אחה"צ (כולם יוצאים ביחד) יום החזרה הוא יום ראשון בשתי טיסות (חלק חוזרים בטיסה שיוצאת בצהריים וחלק חוזרים בטיסה שיוצאת בלילה). לגבי ימי מנוחה - כמו שאמרה אסתר, הדעות אכן חלוקות לגבי העניין הזה. אני יודעת שהרופאים באסותא דווקא ממליצים לחזור לעבודה כרגיל, אך להמנע ממאמץ פיזי. שיהיה בהצלחה. יפעת
תודה רבה
תודה רחל ויפעת, עזרתן לי מאד... בהצלחה גם לשתיכן!!

סביון1

New member
בהצלחה לחברתך!

נסיעה לאוקראינה
בהצלחה לחברתך!

לורי4

New member
תודה...

בהצלחה לחברתך!
תודה...
סביון, תודה, אני מאד מעריכה את האינפורמציה שאני מקבלת מהפורום שלכם... כבר הכנתי לחברה שלי קובץ שלם על פטנטים להזרקת ג'סטון ועל כל התחליפים שיש בשוק על מנת שתשאל את הרופא שלה עליהם. ללא המידע שקיבלתי מכם היא היתה נשארת לגמרי בחושך כי היא מאד ביישנית ולא שואלת כלום. בהצלחה לכולם, אני גם מחזיקה אצבעות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה