נסיעה בכביש 40

all about eve

New member
נסיעה בכביש 40

שלום,

כמה לדעתכם זה מסוכן לנוע בשולי כביש בין עירוני כמו כביש 40, בקטע שבין פתח-תקווה לצומת אל-על.
האם זה סביר לנוע על כביש זה עם אופניים/רגילים או חשמליים? אני רואה אנשים עושים את זה בשביל הספורט מדי פעם. מה דעתכם?

כמה חבל שאין מסלולי אופניים כמו בהולנד.

oren_hershco

New member
צפוף ועצבני

זה לא בהכרח רע, שצפוף. כי כשצפוף כולם מזדחלים בפקק, והסיכון לפגיעה מרכב מהיר מצטמצם.המצב הזה מתרחש בשעות העומס. כמובן שלרכב בפקק עם כל עשן המכוניות זה גם לא כיף גדול.יש דרכי עפר מקבילות, שעוברות ממזרח לפ"ת ודרך רינתיה ובני עטרות.

rubber duck

New member
שאלה של זמן ועומס

הקטע הוא קטע מורכב ולא פשוט
המיקום הכי בעייתי בו הוא המחלף עם כביש 471
ההשתלבויות שבו מהירות ולא נעימות
מעבר לזה השוליים נוחים
הקטע מבארות יצחק עד לטייסים מוגן בחלקו בפס הרעדה שמעצבן את הרוכבים אבל מעצבן עוד יותר את הנהגים
מטייסים עד נתבג , הקטע נוח , שים לב לחריצים ושברים באספלט שבשוליים
ובכיכר ליד נתבג , היה סופר זהיר

שרון

oferbic

New member
מסלולי אופניים כמו בהולנד לא יהיו

וזה די צפוי. מצד שני גם לא יהיו בארץ שבילי אופנים כמו בבריטניה, שוויץ גרמניה ואפילו רומניה וטורקיה.
הממשלה מתעקשת להערים קשיים בכל מה שקשור בתשתיות לאופניים, ואפילו מעכבת תקציבים לתחבורת אופניים בעיריות בתואנות שונות.

zddsz

New member
האם בעל הבית של הממשלה מרגיש כך?

היום קצר והמלאכה מרובה, והפועלים מחפשים משילות, והשכר הרבה. את הפועל הראשי, ואת שאר הפועלים, ניתן לאתר. איפה בעל הבית?

rubber duck

New member
אני מכיר מישהו ששבת את המפרקת במגלשה ליד הבית

שמו ג'רי רנוב
רק שלפני זה ג'רי רנוב
הספיק לטוס על כל כלי טייס מוזר
לצנוח מגבהים שונים כולל לנחות על אנטנה ברמת השרון ...........

בקיצור
אנשים נפצעים , אנשים נהרגים
רק שלפני זה אנשים חיים

וזה שמישהו נפצע בכביש 40
לא אומר דבר לגבי בטיחות הקטע ( כמי שרוכב שם לא מעט , באופן יחסי זה כביש רגוע עם הרבה מרחב בשוליים )

שרון

all about eve

New member
בשורה התחתונה 10 ק"מ על אופנים זה מרחק סביר ליוממות

לפחות בחודשים אוקטובר עד יוני בימים שאינם גשומים. וכמה ימים גשומים כבר יש בישראל?
אבל העובדה שהכבישים בעייתים מרתיעה אותי קצת.

למעלה