נסיעה בגשם

falcon7

New member
נסיעה בגשם

אולי למישהו יש פתרון לגבי נסיעה בגשם, הבעייה היא הראות הלקויה מתוך הקסדה, הטיפות נמרחות על המשקף ומעוותות את הראייה (גם האדים לא מוסיפים) מצד שני אם פותחים את המשקף הטיפות פשוט חותכות את הפנים...למישהו יש רעיון ?

OMERTLLF

New member
כמה שתרכב יותר מהר ככה הטיפות

יירדו מהמשקף ולא יהיו אדים.
פיתרון נוסף לבעית האדים אתה מוזמן לקבל ממחייקי - הוא העלה אותו שנה שעברה למי שזוכר

tygger

New member
יש כפפות בעלות משטח זמ"ש.

או סתם איזה חתיכת עור הפוך (כמו האורינה שלי) שתפקידו לשמש כמגב לקסדה. פשוט מעבירים אצבע על המשקף כמו מגב וזה פותר את הבעיה לטווח הקצר (מאוד). רצוי לא לרכב קרוב למכוניות היות והם הגורמות לנתץ על הקסדה בצורה של רסיסים קטנים ומעצבנים של מים כל הזמן. או שתרכב רחוק יותר (זה אומר לאט ויכול להיות שאיזה נהג עצבני ינשק אותך מאחור...), או שפשוט תתן טיפה יותר גז ותתרחק מהמפגע. (מעניין כמה רחוק אפשר להגיע...)

CBRRRRRR

New member
יש קסדות שמפזרות מים טוב יותר

השואי שלי (Raid) הדהימה אותי ביכולת שלה לפזר מים מהמשקף באופן שהטיפות הרבה פחות מפריעות לראיה מאשר בקסדות אחרות אותן ניסיתי. אבל... מדובר על מהירויות של 120-130 ומעלה
אגב - לוגמי פיח שכמותכם, תגידו תודה. קסדת שטח לא עוטפת הרמטית את כל שטח הפנים ובכל רכיבה יותר מהירה מרכיבת סלעים טכנית הטיפות פשוט כואבות אפילו בטפטוף קל!

guts

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif הRAID../images/Emo35.gif

מוזר....גם לי יש אותה ואני מתבאס לגמרי דווקא על הקטע של הטיפות שרואים ממש על הפנים וגם אני נוסע במהירות של 120 וצפונה בגשם וזה לא עוזר
אותו דבר לגבי בעיית האדים שפשוט מעצבנת. גם התרסיס של AGV לא עוזר.

risr04

New member
ספריי נגד אדים

יש ספריי סיליקון נגד אדים. עובד לא רע. הלילה רכבתי בלי זה ופשוט לא ראיתי כלום. היה סיוט. 50 ק"מ לקח לי יותר משעה.

למעלה