נסיכת השחף

התמימה

New member
נסיכת השחף

מצטערת אבל זה שהזדהית עם מה שכתבתי... אני מניחה שאת מבינה מה זה אומר. עכשיו תקשיבי למשפט הבא טוב טוב, כי זה מאוד חשוב שתביני אותו ``הצעד הראשון לפיתרון הבעיה הוא הכרה בה`` את מרגישה שאת במצוקה, ואת מדברת איתנו כלומר את רוצה סיוע אבל את חייבת להכיר בכך שיש בעיה. התמימה

הדבר היחידי שאני רוצה...

הדבר היחידי שאני רוצה זה להרגיש טיפה יותר טוב אםוהים מה כבר ביחקשתי אני נלחמת כל יום בכל כך הרבה אנשים ובנוסף להכל בעצמי אני שבורה אני מחוקה אני לא יודעת מה קורה איתי אני פשוט גוססת כואב לי כל כך )-:

מזולי

New member
אם רק

תפסיקי להילחם בכל אותם אנשים ובמיוחד בעצמך, תעצרי לרגע ותחשבי מה את באמת רוצה (מעצמך ולא מאחרים כי כדי לקבל מהאחר את מה שאת רוצה הוא צריך לרצות לתת לך אבל לקבל מעצמך זה תלוי אך ורק בך!) ואז תתחילי לאט, עם הדברים הקטנים בהדרגה את תתחילי להרגיש טוב... את חייבת להבין שהאדם הראשון שאותו את צריכה לרצות הוא את והאדם הראשון אותו את צריכה לאהוב הוא את והאדם הראשון שבו את צריכה לבטוח הוא את!!!! ורק אז תוכלי לאהוב באמת ולבטוח במישהו אחר ולקבל ממנו את אותם הדברים בחזרה...

אם......

אם....אבל זה לא יקרה אין סיכוי שאני אוהב את עצמי או לבטוח אני דפוקה אני מתעבת את עצמי סוף סיפור

גיל.

New member
שחף...

כמה כואב לשמוע את זה ממך... דווקא ממך... כל כך יצירתית, כל כך אינטיליגנטית, כל כך אמיתית, כל כך חזקה... דווקא לך שיש כל כך הרבה סיבות טובות לאהוב את עצמך, יש משפחה כל כך הורסת, כל כך מסרסת וכל כך לא תומכת... משפחה שאולי אוהבת אותך, אך לא יודעת להראות את זה בשום צורה... מתי תקבלי את העובדה שאת חייבת להסתלק מהמקום הזה! שזה מקום רע! שהמקום הזה עושה לך רק רע!

למעלה