נסיכת השחף

התמימה

New member
נסיכת השחף

אני יודעת שאת יודעת מה שנאמר פה... לפחות חלק מן ההשערות נכונות... רק שבוחרים לא להביט, כי חושבים מה שיציל... זאת אשמתנו... אבל לא! רציתי לספר לך על משהו שעשיתי פעם ורק לאחרונה עבדתי על מנת לטפל בו... הייתי בוחנת ומשחקת עם אנשים. ונדמה לי שיש לך מושג טוב על מה אני מדברת... ואולי לא... אבל תראי אם מה שאני אתאר לך נשמע מוכר... הייתי חסרת אמון באנשים, באופן טוטאלי... אבל מה לעשות הייתי צריכה אותם, לבריחה נפשית מהבית... אז פשוט הייתי בוחנת אותם לפי קריטריונים שלי אם ניתן לסמוך עליהם, והייתי עושה מבחנים מתישים לראות עד כמה הם מעונינים בחברתי... כמו להתעלם. אבל אחד מהמנגנונים החזקים שבעצם רק הבריחו ממני את כולם, ולא רק את ה``רעים`` היה שהברחתי אנשים, דחקתי בהם ללכת, בצורה מסיבית שהתישה אותי ואותם... הייתי מנסה לגרום להם להתייאש , ולא מרצון שיתייאשו פשוט לראות עד איזו רמה הם יצליחו לעמוד... אני ממש טובה בזה, הצלחתי להבריח את כולם, חוץ מאחת, שאל תשאלי אותי איך היא עמדה בזה, ריבים וויכוחים וטיעונים ללמה היא צריכה לעזוב אותי כבר, איך שהיא סובלת והיא סתם מענה את עצמה, פשוט לראות עד כמה היא רוצה להיות שם, ואז לאט לאט הייתי בוטחת בה, ככל שהיא החזיקה מעמד... מוכר לך??? ולא את לא רעה, אבל מובן לי שזה מה שאת חושבת כי זה מה שאומרים לנו... וכן את בולימית... יש לי חברה בולימית שתיארה את הרצון ``לטהר את הגועל שבפנים`` כמוך... את מתנהגת כבולימית לפי התיאורים שאת מביאה ואני חושבת שזה הזעקה שלך לעזרה מהם... רק באיזה שהוא מקום את כבר לא מאמינה שהיא תגיע. קחי את הספר ``הורים מרעילים``, את כמה שאת סקפטית, תנסי.

תמימה..

את הספר אני לא יכולה להשיג. אני לא בולמית אני פשוט יודעת וההקאות הופכות לפעמים רחוקות. וכן כל מה אמרת מוכר לי טוב מדי והייתי כותבת בפוםורום או מגיבה לך יותר אבל יותר מדי כואב מצטערת ואפילו בצ`ט כולם שותקים ואני לא יודעת מה לעשות **** ** שחף

גיל.

New member
תמימה, שחף,

אם תרצו, אני מוכן לתוך ביניכן בעניין הספר. אם תמימה רוצה להעביר את הספר לשחף ושחף לא רוצה להחשף, אין לי בעיה להוות גורם שלישי ביניכן ולהעביר את הספר... זה כמובן מתוך הנחה שתסכימו להחשף בפני (לפחות חלקית, אני יכול לקבל את הספר בדואר ולשלוח אותו בדואר, אפילו לת``ד). אם תרצו, צרו איתי קשר במייל. אשמח.

למעלה