נסיך מצרים../images/Emo157.gif
שלושת ילדי הגדולים תמיד אהבו לצפות בקלטות. הקלטות של וולט דיסני נשחקו אצלינו מרוב שימוש. גם הייתי נוהגת מגיל 3 לקחת אותם לסרטים ולא הייתה בעיה, מסך הטלויזיה או הקולנוע לא היווה בעיה להיפרים שלי. לא כך אופז... הוא שנא קלטות, לא יכול היה לצפות יותר מחמש דקות ותמיד היה קם, יושב, שוכב, מקרקר, צווח, אוכל, רץ לשירותים ובסוף...נרדם
והנ...ימי חופשת הפסח...החלטתי להפגיש אותו עם הקלטת "נסיך מצרים" שהגדולים ראו בפעם ה356 שלהם.... ישבתי לידו ועשיתי תיווך מילולי לכל סצינה! קישרתי לו למה שלמדו בגן. בתחילה הצליח לראות רק כ 20 דקות, למחרת 25 דקות, כך כל החופשה.... באיזה יום נשברתי ועשיתי תרגול כזה ל"מלך האריות"....אתמול הוא צפה ללא תיווך(!) בכל הסרט, לא קם, לא נמנם, לא הלך להשתין מרוב ריכוז וקשב!!!!!!
אז יש תמורה לאגרה. נכון שזה דרש ממני סבלנות אין סופית והסברים חוזרים ונשנים לכל תמונה וציור. אבל הוא ראה סרט שלם! וזה הישג יקר מאוד! ואני מאושרת!
שלושת ילדי הגדולים תמיד אהבו לצפות בקלטות. הקלטות של וולט דיסני נשחקו אצלינו מרוב שימוש. גם הייתי נוהגת מגיל 3 לקחת אותם לסרטים ולא הייתה בעיה, מסך הטלויזיה או הקולנוע לא היווה בעיה להיפרים שלי. לא כך אופז... הוא שנא קלטות, לא יכול היה לצפות יותר מחמש דקות ותמיד היה קם, יושב, שוכב, מקרקר, צווח, אוכל, רץ לשירותים ובסוף...נרדם