נסיונות בפידבקים

eranoz

New member
נסיונות בפידבקים

פידבק ויזואלי מתרחש כאשר מצלמת וידאו מצלמת את המוניטור שלה ואז רואים מוניטור בתוך מוניטור בתוך מוניטור... עד כמה שאפשר. החלטתי להכנס בין המצלמה למוניטור. וכך צילמתי את עצמי מצלם את עצמי. לאורך ההיסטוריה אמנים מתמודדים עם השתקפויות בין עם זה מול המראה ובין עם זה על המים. הוידאו מאפשר סוג נוסף של השתקפות שלא היה אפשרי קודם והתחשק לי להתנסות בו. הדיון מתרחב להכנסה של כמה רבדים בתוך המציאות של היצירה ציור בתוך ציור או פסל בתוך ציור גם עולם הקולנוע עושה שימוש נרחב במראות ויש עוד הרבה דוגמאות מרבה מדיומים שונים. מקווה שתהנו. נ.ב. רציתי לסרוק לכם כמה דוגמאות של פיקסו (המאסטר האחרון שנידון בפינת ההיסטוריה) אבל הסורק שלי התקלקל :( אני ינסה לסרוק במכללה ולהעלות לפה בשבוע הבא:)

eranoz

New member
הנסיון הראשון

הדבר הראשון שמצופה מהטכניקה הזו קצת נדוש אבל מדגים את הרפטטיביות שבעת ובעונה אחת נותנת עוצמה לדימוי ומוזילה אותו.

eranoz

New member
משהו טיפה יותר מורכב

ויתרתי על חזרה אינסופית שימו לב לשלושה רבדים אני הצילום שלי על גבי המוניטור וההשתקפות שלי על הזגוגית של המוניטור

eranoz

New member
דומה לשניה

בדיעבד הייתי צריך להעלות את העבודה הזו לפני הקודמת שהיא שלב אחת קדימה לא שיחקתי בפוטושופ בין השאר פידבק גורם להיוצרות צבעים מטורפים על המוניטור

eranoz

New member
מחווה למגריט

הפעם במקום מוניטור חיברתי את מצלמת הוידאו למקרן וידאו שמאפשר צפייה ממרחק ובפורמט גדול יותר. אפשר להראות חדר בתוך חדר. ואותי.

eranoz

New member
שיתוף בתהליך היצירה

בתמונה זו אני ניראה לוחץ על השלט רחוק שמצלם את התמונה. ואם צילום בין היתר זה הקפאת הרגע. אז הקפאתי את הרגע שבו אני מקפיא את הרגע. :)

eranoz

New member
נגיעה שמשנה

ברגע שנגעתי בבד שעליו מוקרן הוידאו שברתי את השכפול

eranoz

New member
מן הסתם אני לא הראשון שמתעסק בזה

אחרי הכל טכנולוגית הוידאו עשתה את צעדיה הראשונים מאמצע שנות השישים. הנושא מאוד מעניין אותי ואם אתם מכירים עבודות בנושא אשמח אם תספרו לי עליהם בתודה מראש ערן

Eran911

New member
אהבתי... ../images/Emo13.gif

את התמונה שבה אתה נוגע במסך. רעיון יפה, שקצת מזכיר לי סיפורים על יקומים מקבילים שבהם אתה נשאר אתה אבל סביבתך משתנה טיפה (אין לי מושג מאיפה זה בא לי
). אבל בכל אופן זה מזכיר לי גם קצת את העבודה של דאלי עם השתקפויות ואופטיקה. וגם חוויה אישית שהייתה לי פעם במעלית שהייתה עשויה ממראות (או אולי סתם ממתכת מאוד מבריקה). אני זוכר שהסתכלתי לתקרה וראיתי את עצמי עומד בתוך המעלית ואת המשחק שנוצר שם עם השתקפויות אין סופיות. זה היה מדהים, אני עמדתי במעלית וראיתי את עצמי מביט על עצמי אלף פעמיים ועם כל תנועה השתנתה הקומפוזיציה. זה היה מדהים, אבל זה גרם לי לוורטיגו. טוב, לא משנה, אני יפסיק לשעמם אותכם. פשוט רציתי להגיד שזה רעיון נחמד

דוקא מעניין....

אני לא משתעממת. המשחקים ברעיון הקליידוסקופ הם תמיד מעניינים ומושכים ות´אמת גם די ממגנטים. אפרת

eranoz

New member
טעות:העלתי את אותה תמונה פעמיים../images/Emo10.gif

התמונה שהיתה אמורה להיות תחת הכותרת שיתוף בתהליך היצירה היא זו

oren*

New member
עוד אלמנט מיוחד מאוד הוא העובדה

שאתה קרח. אהבתי את הצללית הכהה של הראש שנוצרה על משטח ההקרנה. בפעמים הבאות נסה לעמוד עם הגב למשטח ההקרנה כך שבעצם תהפוך את הגוף שלך למשטח הקרנה ותקרין את הגוף שלך על הגוף שלך על הגוף שלך - אני חושב שזה יצא מעניין מאוד. כמו נסה לצלם את החלק הקדמי של הגוף שלך, להסתובב עם הגב למקרן ולהקרין את הראש והחזה שלך על גבי הגב שלך - עוד משהו ששווה לנסות. אם עובדים בחזה חשוף, כדאי לחתוך את הפריים כך שלא יראו מכנסיים - נותן הרגשה טבעית יותר שאתה כאמן מתחבר עם העבודה ומשתמש בגופך העירום (למחצה) כבבד קנבס. יופי של ניסוי

eranoz

New member
תודה

להקרין את עצמי על עצמי להראות השתקפות של עצמי על עצמי בדרך כלל בנאדם משתקף מול משהו הבעיה שבימינו זה יראה כעבודת פוטושופ טובה בשביל להשיג את מלוא האפקט צריך לעשות מייצג ב-לייב הבאת לי חומר למחשבה תודה

למעלה