נסיון

four seasons

New member
נסיון

כמה עדכונים פרוייקט דרום הקיריה, מזרח לפלטיניום מתחילות עבודות שטח חיבור ר"ח הארבעה לדרך בגין ואולי גם מגדל. מגדל סונול, מתחילים את הקומה החמישית. ר"ח שד´ שאול המלך מגדל בפינת ר"ח לאונרדו לויצ´י כנראה 15 קומות, בנתיים נתלה שלט. (שימו לב לשבילי האופניים החניה לאופניים, בקרוב אמסטרדם, כבר נסללו קרוב ל50 קילומטר שבילים בעיר וארבעים מתקני חניה, בצורת חת, תמרורים וסימונים מיוחדים למעבר השביל בחיבור עם הכביש) פרוייקט הסיטי לפני סיום כבר התחילו עם חלונות הזכוכית. מגדל פנויקס נמצא בשלב מתתפי החיניה מגדל נוסף ברוטשילד בשלבי חניה בפינת נחלת בינימין טוב רק אל תתחילו לזרוק עגבניות (קריצה)

Secular

New member
ארבע עונות,יש לי שאלה...

אני זוכר שני פרוייקטים מעניינים שדיברת עליהם עוד בתקופת skyscrapersmania,והכוונה היא למגדל בזק עם ראש הצפלין וגם המנהרה מתחת למתחם הבורסה שבר"ג. כמו כן,אמרת שיש בידך אילוסטראציות רבות. אני שמח שנענת להצעתי לחזור לפורום,ישר כוח
!!

four seasons

New member
לגבי המנהרה

זה ממש לפני סיום לפני חודש ביקרו שם שרים, החפירות הסתיימו וחלק נסלל הצפלין של בזק נראה לי שיקח זמן והאילסטורציות נעלמו עם המחשב הקודם,
יש לי אילוסטרציה של המגדל לא במחשב, דרך אגב נסה באתר של ארכיטקטורה צריך להיות שם איליסטורציה של המגדל.

oren*

New member
סיטי = סיטי גייט, איפה המנהרה

שדיברת עליה? לא זכור לי שראיתי דחפורים או משהו ליד הבורסה.

four seasons

New member
סיטי = אלנבי פינת גרוזנברג כ30 קומו

ת לגבי המנהרה ניתן לראות את הכניסה סמוך לסיטי טאוורד בינו לבין דימול, שם זה מתחיל היציאה מול עלית סמוך לתחנת הדלק, מנערה טבעתית שמקיפה את כל אזור הבורסה, חלק מן המנהרה תשמש הולכי רגל, אין דחפורים כי המנהרה הושלמה, העבודות בשלב פיניש, לא מזמן שלחו לבית הורי (שגרים ברמת גן, חוברת עם פרטים על המנהרה ופרוייקטים נוספים, בין השאר את הפיל הלבן (מרכז דו, פינת מודיעים ג´בוטינסקי רכשה איזה חברה שכנראה תמשיך את הבנינה, בארץ עד שביניין לא נבנה הוא בגדר פיל) אגב בין סיטי טאוור לפרזידנט בונים גשר מעל איילון שיתחבר לר"ח ז´בוטינסקי. דרך אגב סקולר נכנסתי לאתר אין תמונות.

למעלה