נסיון

okok4

New member
כולם לראות את האנמציה שאני הוספתי

נכון מעולה?

itaf10

New member
לצערנו ועוד איך ראינו.

לא כדאי להתחיל עם זה. קיים אצלי כמעט אלבום שלם עם תמונות טריות של רגע האסון... לא כדאי להעלותם שוב.

דפננה.

New member
במקרה ראיתי את זה וזאת תרומתי

הקטנתי הנה התינוק שלי קצת דומה לאחיין המתוק שלי והמקסים שאני חולה עליו :))

kodkod

New member
ולשאלה מאיפה לוקחים את התמונות

האלה: 3 אפשרויות: 1. מישהו שולח אלייך באי מייל,וככה זה עובר מהאחד לשני. 2.אם את מוצאת תמונה את יכולה להוריד אותה למחשב שלך. את יכולה גם לשמור את התמונות שמופיעות כאן באופן הבא: את עומדת על התמונה. לוחצת בצד הימני! של העכבר. שם מופיעה לך האפשרות הבאה: save picture as את מקישה על האפשרות הזאת. ואז יפתח לך חלון ושם תכניסי איפה את רוצה לשמור את התמונה. וזהו. יש לך את התמונה אצלך במחשב. כדי לראות אותה ,לכי לאותו מקום ששם שמרת את התמונה,ושם תפתחי את הקובץ של התמונה כדי לראות אותה. 3.יש תוכנות שמורידות תמונות מאתרים, עם אפשרות לסדר את התמונות וכו´.

@@oshra

New member
זהו קודקוד יקר

שזה לא ממש עובד ככה כי למשל באנימציה של הרופא שמתחלף וכו´ הוא רק נותן אופציה של הצג תמונה ולא של שמירה וחוץ מזה שדברים שניסיתי לשמור זה לא ממש הלך כי הוא נותן אפשרות רק ב- bmp ואם אני מנסה להתחכם שישמור ב-gif או ב- jpg אז אח"כ הוא לא מעלה את התמונה וב-bmp האנימציה לא נשמרת... אז מה עושים בינתיים?

okok4

New member
את צודקת, זה פאק של תפוז בלבד

אתמול היה ניתן לשמור את האנימציות בפורמט bmp בלבד, והיום בכלל אי אפשר, נקווה שם יתקנו את זה.

itaf10

New member
אני תמיד שומרת תמונות ב-GIF או JPG

פשוט משנה במידה ורשום אחרת , וזה עובד.

למעלה