נסיון. ...שיחקתי קצת עם פיינטר והכלים השונים שבו... אלון =(^.^)=
א אפרת@הבית New member 3/12/01 #2 מאוד מאוד אהבתי! המבט העצוב של הילדה פשוט נוגע ללב. הכיתובים מיותרים בעיני. יופי שחזרת כי המון זמן לא היית (חשבת שלא הרגשתי הא?? ) אפרת
מאוד מאוד אהבתי! המבט העצוב של הילדה פשוט נוגע ללב. הכיתובים מיותרים בעיני. יופי שחזרת כי המון זמן לא היית (חשבת שלא הרגשתי הא?? ) אפרת
S SC New member 3/12/01 #3 עבודה יפה ../images/Emo70.gif איזה יופי יצרת בעזרת התוכנה את הטקסטורה של התמונה, זה נראה כמו גיר על לוח. יפה
עבודה יפה ../images/Emo70.gif איזה יופי יצרת בעזרת התוכנה את הטקסטורה של התמונה, זה נראה כמו גיר על לוח. יפה
פ פיגמליונית New member 3/12/01 #4 עבודה יפה הזכירה לי את סטאר-טרק בגלל העינית האדומה. יפה, אני שיחקתי גם קצת עם התוכנה אבל לא הגעתי לשלב של הפילטרים.
עבודה יפה הזכירה לי את סטאר-טרק בגלל העינית האדומה. יפה, אני שיחקתי גם קצת עם התוכנה אבל לא הגעתי לשלב של הפילטרים.
N naatz New member 3/12/01 #5 יפה ../images/Emo13.gif כמעט גורם לי להצטער שמחקתי את הפיינטר מיד אחרי שהתקנתי אותו. (היא נראית כמו תוכנה עלובה שכזו.) - אבל לא. נשאר עם הפוטושופ השמח שלי. naatz
יפה ../images/Emo13.gif כמעט גורם לי להצטער שמחקתי את הפיינטר מיד אחרי שהתקנתי אותו. (היא נראית כמו תוכנה עלובה שכזו.) - אבל לא. נשאר עם הפוטושופ השמח שלי. naatz