נסיון..

infatuation

New member
יאא הצלחתי! אז הסבר../images/Emo26.gif

אמרתי שכשאני אוכל אני יראה את הפרויקט גמר שלי באמנות, אז זה יהיה המצע, כלומר במקום דף לצייר עליו אני אצייר על התחבושות גבס האלה, שהן נעשו על הגוף שלי. אני מתכוונת לעשות מעין סדרה כזו, ועל כל גוף אני אצייר משהו שונה כשכל ציור יביע רגש ושלב של התפתחות, גדילה ונסיגה שחוויתי בשנתיים שלוש האחרונות.. בעיקרון אתמול ניסיתי להעלות את זה וכתבתי הסבר שלם שעכשיו אני לא ממש בראש אליו, אבל התמונה הייתה כבדה מדי אז לא הצלחתי להעלות אותה, והיום הבנתי איך מקווצים את התמונה ובקיצור הנה זו ההתחלה המאוד התחלתית של הפרוייקט שלי. ואם זה בסדר מצד עידן אני יראה גם את השלבים הבאים בהמשך..

qt1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo50.gif וכל הכבוד

אפשר הסבר? LOL איך יש לך את המידות של לפני שנתיים שלוש? ואיך עטפת את גופך? מי עזר לך אם בכלל? צ'או מוכשרת

infatuation

New member
המידות הן המידות של עכשיו..

סורי כנראה לא הסברתי את עצמי טוב
למרות שקשה להגיד שהמידות השתנו הרבה במשך השנתיים שלוש האלה לצערי... מה שהתכוונתי זה שהציורים שעל ה"גופים" יהיו חוויות ורגשות מהתקופה המדוברת.. למשל, על הגוף הראשון אני רוצה לצייר מעגל של פיות או דמויות של נשים עירומות, צבעוניות, אבל המעגל יהיה צבוע בשחור. הרעיון הוא עוד בפיתוח אבל זה אמור להביע את ה...בועה שחייתי בה כ"כ הרבה זמן ובישלה המון כעס, כאב וביטחון עצמי מאוד ירוד..

חתולבל

New member
כל הכבוד ובהצלחה!

(יוצא לי הרבה להגיד לך את המילים האלו בזמן האחרון...
) נשמח לראות את התקדמות הפרוייקט!!!

למעלה