נסיון לשעבר רמי א
ה הטכנאי קרמר Active member 3/12/02 #4 רמי אתה מחכה אותי וזה לא יפה כי רק הטכנאי קרמר יש . ואתה הולך בדרקי וכותב רק רמי . חזור למקורות . ולשם שלך רמי
רמי אתה מחכה אותי וזה לא יפה כי רק הטכנאי קרמר יש . ואתה הולך בדרקי וכותב רק רמי . חזור למקורות . ולשם שלך רמי
ה החכם האמיתי בייקום New member 3/12/02 #9 כל אחד הוא מלך בתחום אחר אני מלך בתחום החוכמה . ואתה בשאר התחומים. הזיוף הוא רק לכאורה. אתה יכול להסכים ואתה יכול שלא אבל עמדתי קבועה בנושא
כל אחד הוא מלך בתחום אחר אני מלך בתחום החוכמה . ואתה בשאר התחומים. הזיוף הוא רק לכאורה. אתה יכול להסכים ואתה יכול שלא אבל עמדתי קבועה בנושא
ה הטכנאי קרמר Active member 3/12/02 #12 רמי אמרתי לך בטלפון . אים הייתה חיפאי הייתה בן בית אצלי . גם כך אתה יכול ליקפוץ כאשר תהייה בחיפה
ה החכם האמיתי בייקום New member 3/12/02 #16 הטכנאי קרמר-אני לא יכול להשתמש בICQ זה מנתק לי את האינטרנט.
ה החכם האמיתי בייקום New member 4/12/02 #22 רק אם יהיה לי זמן אני אבוא אני אשמח אם תוכל לענות לי בפורומים האחרים שאלות ששאלתי.בסקס. להזכיר לך בנושא הדת אני אדם שמאמין בצורה אחרת אני עושה מה שמרגיע אותי. ושתזכה לחתן לטובה ומרצון את כל משפחתך. ושלא יהיה לילדיהם אף מום.
רק אם יהיה לי זמן אני אבוא אני אשמח אם תוכל לענות לי בפורומים האחרים שאלות ששאלתי.בסקס. להזכיר לך בנושא הדת אני אדם שמאמין בצורה אחרת אני עושה מה שמרגיע אותי. ושתזכה לחתן לטובה ומרצון את כל משפחתך. ושלא יהיה לילדיהם אף מום.
M mr dish New member 3/12/02 #15 חוכמה? חכם, אתה??? אם הטפשות היתה מחלה כואבת. היינו שומעים את ה-"אי-אי" שלך עד פה... מהיכן אתה מצליח להמציא כ"כ הרבה שטויות 7-8 פעמים ביום? (בממוצע...)
חוכמה? חכם, אתה??? אם הטפשות היתה מחלה כואבת. היינו שומעים את ה-"אי-אי" שלך עד פה... מהיכן אתה מצליח להמציא כ"כ הרבה שטויות 7-8 פעמים ביום? (בממוצע...)