נסיון WILD שלישי

שריר

New member
נסיון WILD שלישי

עשיתי וילד בערך שעה מרבע ל4 עד רבע ל5 הגעתי למצב שהרגליים מאוד מאוד והידיים אפילו יותר כבדות וניסתי לדמיין את עצמי שוקע במיטה ומשתתק אבל זה לא פועל שינתי תנוחה במקום לשכב על הבטן שכבתי על הגבש התדברר כיותר נוח ולא הייתה לי את ההרגשה של יד נרדמת אב לא להגעתי לשיתוק או ויברציות אז דיי אכזבה אבל לא נורא וממש אין לי את הקטע שקשה להירדם פלוס שהתעוררתי ב11:30

שריר

New member
לא ממש אכזבה אבל כן דיי

אלון אחרי השיחה שלנו אתמול אתה יכול לתת לי עוד משהו חוץ צהשעות כאילו איך להגיע לרעידות לשיתוק בטוח יש עוד משהו חוץ מהשעות אני אעשה את השעות אבל רוב הסיכוים שזה לא ישנה אז אם יש לך עוד משהו

שריר

New member
נו אני צריך טיפים איך להגיע לרעידות

ניסתי בזמן שאני מתרכז בנשימה לדמיין את עצמי שוקע במיטה וחושב על זה שאני משתתק אבל נעשתי כבד יותר אבל חוץ מזה זהו

במילה אחת - שריר, אני מאוכזב ממך

במילה אחת - אכזבבבבה ! שריר אני ממש מאוכזב ממך
( וגם ממרעיד שכל הזמן אומר שהוא מאאאוכככזזזזב וגורם לי אכזבה רבה ) כן שריר, אני יכול לתת לך עוד דברים חוץ מהשעות. אני יכול לתת לך - פיתה בחומוס חציל ממולא חצי שקל
למה אתה קובע מהתחלה שעניין השעות לא יעזור ? הנה תראה, כל מי שניסה כולל אני ראה שזה דווקא כן עוזר ! תדאג לחזור לישון לפני 5:00 בבוקר כשעוד חושך בחוץ. לך לישון לפני זה 5 שעות במקום 6. תתעורר רק ל 30-20 דקות במקום שעה. אם עכשיו תהיה לך בעיה הפוכה שאתה נרדם מהר מידי אז תנסה איך שאתה קם לישתות כוס קפה או כוס שוקו ( שוקו קר עם קוביות קרח או שוקו חם ומהביל, לא משנה ). בקשר לשיטה של לדמיין את עצמך שוקע במיטה וכל זה אז אני לא מת על השיטות שצריכים לדמיין בהם יותר מדיי, אני מציע פשוט להתרכז בנשימות עד שמתחילות הרעידות וכשהן מתחילות הפסק להתרכז בנשימות ופשוט שים לב למה שקורה אבל בשום אופן אל תנסה לפקוח עיניים או להתערב או לשנות דברים כי זה עלול לפגוע בתהליך, תן לדברים ליזרום כמו שהם עד שתהיה בחלום הצלול. בהצלחה ! אלון

שריר

New member
בסדר אני אנסה היום כנסו לצ´ט ב9:00

אתה כל הזמן אומר להגיע לרעידות אבל עוד לא הגעתי לשיתוק וקרא את מה שכתבתי מתחת על הנסיון וילד הרביעי

או-קיי אז זה טוב

הבעיה היותר קשה לדעתי היא שמתהפכים שעתיים במיטה ולא מצליחים להרדם, הבעיה שלך במקרה הזה שנירדמת מהר מדיי ולדעתי זו בעיה קלה יותר לפיתרון, אתה צריך לשאול את עצמך למה נירדמת מהר בלי שהצלחת להחזיק את המודעות העצמית שלך ערה ? יכול להיות שכמו שקרה במקרה שלי פשוט מתחילות לשוטט לך כל מיני מחשבות בראש ואתה שוכח שאתה צריך להתרכז בנשימות ואז התוצאה שאתה נרדם, אם גם אצלך זו הבעיה אז פעם הבאה תהיה יותר מרוכז, אל תיתן לעצמך להתחיל ליגלוש עם כל מיני מחשבות, תתרכז רק בנשימות שלך או בדבר שאתה מתרכז בו ואל תיתן למחשבות אחרות בראש להפריע. אם אתה שם לב שאתה חושב על דברים אחרים אז תפסיק ותמשיך להתרכז. דבר נוסף כמו שרשום בשיטה יעזור עם כשאתה קם תישתה כוס קפה אבל תיזכור שהקפאין מתחיל להשפיע רק אחרי 45 דקות בערך אז תישתה ישר כשאתה קם וחזור לישון אחרי 45 דקות. יש מבין ? חג שמח ! אלון

שריר

New member
הבנתי נרדמתי גם בגלל שאיבדתי

את הריכוז וגם בגלל שהייתי ממש עייף אבל התעוררתי אחרי 5 דקות מה שמענין אותי מה הייתה ההרגשה ביד

רק חצי שקל??

אלון... אני ממש מאוכזב ממך! חצי שקל לפיתה??? בטירה מקבלים את זה ב 10 אגורות וזה עוד בלי הנחה! במילה אחת... אאאכככזזזבבבההה!!! אבל אם תמצא מקום ממש זול שמחלק בחינם חומוס צ´יפס סלט טחינה עלי גפן ממולאים... רוצה בובת בוגימון? אז זה יהיה כבר... הההצצצלללחחחההה!!! בהצלחה...

שריר

New member
אלון

אני הולך לישון ב11 אני אתעורר ב5 ואני אחכה עד רבע ל6 ואחזור לישון אני אל אצטרך קפה כי אני יכול להחזיק את עצמי אז אני אדבר אני אקווה שאני אגיע לרעידות

למה אתה לא עושה כמו שהצעתי ??

כבר אמרתי לך לפחות עשר פעמים השבוע שכדי שיהיה לך קל להרדם שוב ולנסות את השיטה עדיף שתלך לישון רק ל - 5 שעות ולא 6, והצעתי לך גם לחזור לישון כבר ב - 5 לישון כשיש עוד יש חושך בחוץ ( ואתה אומר שאתה מתכוון לחזור לישון ב - 6 שכבר מתחיל הבוקר ... ) והצעתי לך להישאר ער רק חצי שעה במקום שעה, אבל אתה עושה בדיוק הפוך ממה שהצעתי ... אז אל תבוא אלי אחרי זה בטענות אם לא תצליח להרדם טוב ? נודניק ( לא אני, אתה )
אלון

שריר

New member
אופס טוב נו אבל הייתי קרוב כאילו

הרגשתי משהו בכל הגוף אבל לא רציני ווריאטי תומך בקטע של שנת צהריים שלדעתי זה יותר טוב אבל היום אני אנסה 5 שעות ושתיתי חצי כוס שוקו ולא הצלחתי להתמקד בכלום כל שניה אני חושב על משהו אחר אז זה לא ממש הועיל אבל חלמתי כל כך הרבה חלומות וכל אחד היה יותר ארוך מהשני היה לי חלום שאני משחק כדורגל ופתאום אני נהיה ממש עייף ולא הצלחתי לזוז אז נפלתי במגרש ונסיתי לעשות וילד לך תבין ואז התעוררתי עם הרגשה מוזרה בכל הגוף אבל אני מבין עכשיו מה אמורים לעשות יותר אז אולי אני אנסה גם שנת צהרים אני דיבר עם גיא בקשר לזה

שריר

New member
עוד בעיה שגילתי

הלכתי עכשיו לנסות וילד הייתי מספיק עעיף בשלב מסויים איבדתי ממש את הריכוז וכבר התחלתי להירדם פתאום רלטתי אז חזרתי להתרכז בנשימתו ופתאום לא נהייתי עייף ברגע שאני מתחיל להתרכז העייפות חולפת לי מה לעשות ?<

זה השוקו!!!

אולי כל האולכוהול של השוקו עלה לך לראש וקמת עם האנגאובר... אני מקווה שלא נהגת! אם היית נוהג היו אנשים ששואלים... איפה סבא?

שריר

New member
אתה בטוח שאני זה ששתה את כל

האלכוהול תראה אני לפחות כתבתי את זה כמו שצריך

למעלה