נסיון ראשון...

mad dog 3

New member
רגע...קצת פרטים...../images/Emo107.gif

קודם כל הנסיונות הם להעלאת התמונות...(פעם ראשונה שלי...) דבר שני...תודות...!!!! לצלמים... לאילן ממוטוטסט...(הג'אנט האחורי "הושאל" ממנו בהסכמה...) למוסך מוטוטסט...(כל מילה מיותרת...) כ. לוין...(מככב בתמונה 4...עזר\ייעץ\השפיע במהלך כל הפרוייקט...) שאר החברים שעזרו...(ג.פרדר,ט.ציון ועוד רבים וטובים...) רציתם פרטים... 3 שבועות ברוטו... 5 ימי עבודה נטו... הרבה כאב ראש ועצבים... 3 נקודות שבירה שדרשו טיפולים פסיכיאטרים כולל טיפול בחשמל... לעסק... אחרי עשרות נסיונות התאמה...ג'אנט קדמי של gs500 קומפלט עם הדיסק המקורי (הדיסק הועבר לצידו השני של הג'אנט...ישנה אפשרות כזו ללא מתאמים). הדיסק כמדומני הוא בקוטר 310 מ"מ. מתאם שנבנה בכלים ברבריים והגיע לבסוף לרמת התאמה מושלמת לקליפר המקורי.מעבר לכך ייצרתי 2 בוקסות שדואגות למרכז את הג'אנט בין שני השוקים של הפרונט. מידות הצמיג הקדמי הם 120\70 .. אחרי מאות נסיונות התאמה...ג'אנט אחורי של קאג'יבה מיטו...!!!. בגדול הייתי נעול על ג'אנט אחורי של gs...הבעייה היא שמידות הג'אנט הם 3 אינץ' (בדיוק כמו הקדמי...) מעבר לכך על מנת להגיע לרמת התאמה מושלמת יש צורך לחרוט את הנאבה...(סיפור מהתחת...!!!). הג'אנט של המיטו נפל עלי מהשמיים. 4 אינץ',קל יותר והרבה יותר קומפקטי. מבחינת התאמת הג'אנט נתקלתי במס' בעיות...נאלצתי לייצר גלג"ש אחורי בייצור עצמי,מתאם המרחיק מס' מ"מ את הדיסק האחורי החוצה ושתי בוקסות שדואגות למרכז את הג'אנט במקומו. יש אפשרות להלביש צמיג אחורי במידות 160 אולם תיתכן נקודת מגע באזור השרשרת\זרוע אחורית. נכון לעכשיו מולבש צמיג במידות 150\70 (של rgv למי שמתעניין) מה עוד... מאחר ואני רוכב שטח ויש לי סט קומפלט של שטח לא ביצעתי שינויים שיפגעו לי ברכיבות השטח... הוספתי 10 סמ"ק(???) נוזל בכל שוק בפרונט... כנף קדמית של dr שעברה התקפה קלילה ממני... נראה לי שזהו בגדול... עלות כל הפרוייקט 220 ש"ח בלבד (זו חריגה מבחינתי...לא תיכננתי וציפיתי לעלויות...) ים ים ים כאב ראש...(לא הייתי ממליץ לכל אחד להיכנס לפרוייקט כזה) הסיסמה החדשה שרצה בקופת הפרוייקט... סופרמוטו...!!! תבנה...!!! תבין...!!! נתראה במגרשים

כ לוין

New member
בהחלט מרשים../images/Emo70.gif

קודם כל שתבין, עלות פרוייקט כמו שאתה עברת כשמדובר באדם מן השורה כמובן, חוצה את קו ה- 5-6K בלי שום בעיה. כך שזה לא שיצאת בזול אלא זכית- ובגדול (לא הייתה כוונה לחרוז במקור). דבר שני, לבנות אופנוע סופרמוטו ולא בדרך המקובלת יותר של שימוש בסט גלגלים קומפלט המיועדים לסופרמוטו לפחות מבחינת הנאבות, הוא פרוייקט הדורש נסיונות רבים כדי להגיע לתוצאה מסונכרנת בין כל מיקס המכלולים הקיימים במוטציה. מעבר לכך, המיתלים עובדים יפה מאוד ומאוזן ברמה שלא הייתי נוגע בהם, למעט נסיונות כיוונים עדינים מבחינת השיכוכים בהתאמה למסלול כזה או אחר וגם- רק בעזרת סטופר ולתת לשעון לדבר. ולעשות את השינויים שדיברנו מבחינת זוויות הכידון. ותיקון לסיכום, הצמיג האחורי שלך הוא במידות 150/60 ולא חתך 70 (חתך המאפיין צמיגי ספורט-תיור). אתה ממש מזכיר את טום קרוז מהסרט "ימי הרעם" - לא יודע מה יש לו ברכב אבל יודע לתת בגז. רק מה לעשות שכמו כולנו אתה פחות פוטוגני ממנו... מחר ניתן גז בשפיצרינג, או שגם היום? אם היום אני צריך לסיים ב- 1700, כך שצריך להתחיל מוקדם.

*Trinity*

New member
על איזה נסיון אתה מדבר???

רכבת שם בקו אחד עם הטובים ביותר!! ויש תמונות שמוכיחות את זה

r929

New member
אהבתי, את ההשקעה

ולפי הדיווחים מהשטח, אם היה לך אופנוע אמיתי
, הית יכול לתת פייט רציני בליגה. בהצלחה.

mad dog 3

New member
מליון דולר...../images/Emo107.gif

תודה ידידי על התמונות... בכל התמונות שלי שצולמו בשטח לא הצליחו להגיע לכזו רמה של תמונות שאתם מעלים...(דור חדש של צלמים\מצלמות...???) האתגר הבא שלי...רגליות באספלט...!!! (או פרצוף באספלט...מה שיבוא קודם...???!!!)

KleR

New member
../images/Emo45.gif חבל על הזמן ../images/Emo47.gif

נראה לי שאני יודע מה יבוא אחרי ה KLE...

Shlomi TC

New member
../images/Emo45.gif יפה יפה

ובסופו של עניין, התוצאה שהתקבלה מספקת? האם ה DR באמת אינו מספיק חזק במגרש?

למעלה