נסיון עם טקסטורות

yoav aloni

New member
נסיון עם טקסטורות

לאחר העבודה הקודמת (רמת גן במראה איזומטרי מטריד - כמה עמודים אחורה בפורום) התחלתי לעבוד על סגנון דומה עם שימוש בטקסטורות, העבודה מוקטנת ולכן קשה לראות אבל היא בנויה מטקסטורות שונות. אני שוקל לחבר את האנשים לרקע אבל מצד שני די מרוצה מהריחוק שנוצר בינהם. שוב אקבל הצעות והערות בברכה.

yoav aloni

New member
כן זה חיבור בין שתי טקסטורות

שיעלם ,בינתיים זו רק סקיצה

ll191

New member
לדעתי

יש שיפור גדול מהקודם, ההצללות ממש מוסיפות ליופי ולא גורעות מהסגנון של האינפוגרפיקה בכלל. הריחוק של הדמויות גם מוסיף לדעתי ואני לא חושב שיש צורך לחבר אותן לרקע. רק תגיד, למה ההוא שם בצד יושב על ארבע

yoav aloni

New member
שאלה טובה

הוא מפגין את נהלי הבטיחות הבסיסיים בתחנות שינוע ציבוריות או לחילופין מחפש כסף קטן. עוד גירסא - נוספו טקסטורות והאנשים נצבעו, החלטתי להתמקד במראה המונוכרומטי לטוב ולרע, ושוב אשמח לשמוע הערות נוספות

SCaToPHaG

New member
מסכים, זה נראה מעולה.

אבל, הטרייס של האנשים לא טוב מספיק. הוא עדיין נראה כמו טרייס מהיר מהזמנה למסיבה, ולא כמו קו אינפוגרפי. צריך לעבוד עוד על דיוק, פירוט, ובחירה של מה להראות, מה לא, ואיך.

מתלהב

New member
לי נראה שהירידה למדרגות קצת

מגיעה משום מקום. חסר מעקה/גידור היקפי, למשל. אני גם לא ממש בטוח לגבי הפרסומת שלצידן. מדוע היא בהירה יותר וריקה? לגבי המושבים, יכול להיות שהם לא בקו אחד עם שאר הרציף?

מיכאל ג

New member
תעבוד על זווית הציור של האישה

חלק הגוף העליון של לא בזווית הנכונה יחסית לשאר הציון. היתר, כמו שכולם אמרו, טוב מאוד.

yoav aloni

New member
הזוית שלה נראית לי נכונה

בכל מקרה אני די מרוצה ממנה, צירפתי לאחר מספר תיקוני צבע בעיקר, לצערי לא היה לי ממש זמן להמשיך לעבוד על האיור, אני מקווה שיהיה לי זמן לעבור על הקונטור של האנשים עוד השבוע, הם אכן בעיתיים משהו. בקשר למדרגות שציינת (מתלהב) - הפריע גם לי אבל מצד שני המעקה פגע מאוד בקומפוזיציה - משך יותר מדיי תשומת לב לחלק השמאלי העליון והחלטתי לוותר עליו, אם יש לך רעיון אני אשמח לשמוע. הכיסאות בזוית הנכונה רק שהצל לא היה מונח נכון וגרם להם להראות מעוותים, תיקנתי ,מקווה שזה נראה יותר טוב הפעם.

מיכאל ג

New member
הנה מה שמפריע לי

צירפתי את איך שלדעתי חצי הגוף העליון שלה אמור להירואת אם מסתכלים עליו מלמעלה.

yoav aloni

New member
ובכל זאת

זה לא תלוי רק בזוית צפייה אלא גם בתנוחת הגוף שלה וכפי שכתבתי אני מרוצה ממנה ומתפקודה. בכל מקרה סחה על המאמץ.

SCaToPHaG

New member
מיכאל צודק

אבל הדוגמא שלו קיצונית; זה אמור להיות איפשהו באמצע.

xofer

New member
נראה מעניין,

החלטת כבר על פלטת צבעים? האנשים ישארו ככה, או גם יצבעו? זה מיועד להיות חלק מסרטון, או סתם ככה? remind remind remind me...

למעלה