נסיון נוסף לעץ שלי

א77

New member
נסיון נוסף לעץ שלי

מתעניין במשפחת וולף מצאצאי ... כן, צאצאים של רבי שאול וואהל מלך פולין ליום אחד. וסו"ס, גם אני יכול להכניסו בעץ המורחב שלי, לא בתור צאצא, אבל ... זאת לאחר שיחה מלבבת מאד, עם בת דודה של אבי ז"ל.

אז קדימה, אם יש לך החיבור לואהל

אשמח לקבל אותו, על מנת להרחיב את עץ הפורום בעזרתך. ארנון

א77

New member
עם השואה נעלם לוולפים

כתב הייחוס עד לרבי שאול וואהל, מי שנותר מהמשפחה, היו שתי בנות צעירות. בנות דודות של אבי. אבל רק הם מתייחסות לרבי שאול, לא אבי.

לא בענין זה אבל בנושא האתר שלי

בקשתי מספק מקום האחסון באינטרנט הצעת מחיר להגדלת נפח האחסון העומד לרשותי, שעמד להתמלא כליל. בתשובה הוא נתן לי כמתנת "חג המולד" הרחבת שטח האחסון כמעט פי שלוש. עכשיו אוכל אולי להעלות את ציוריך בנקל רב.

א77

New member
איני מתמצא במושגים הללו

מה שלא יהיה. אם יש לך הוצאות אז הודע לי. ומצידי מגיע לך גם ש"ט

יאללה שלח לחמך א.....

כי סבי הוא צאצא ישיר של שאול וואהל-קצלבויגן מצד בנו מאיר אב בית דין חלם(הנירת אצל ארנון) שלך חנה גונן

א77

New member
אבל אין לי גישה ואחיזה ללחם...

לו הייתי יודע איך משפחת וולף צאצאיו של רבי שאול... אבל נדבקתי מהג´וק הגניאולוגי. מודה באשמה/זכות. ולאט לאט אני עושה מה שאף אחד ממשפחתי הענפה לא עשה.

שטמון

New member
וולף - ואהל

בספר "לא נותקה השלשלת" של רוזנשטיין מופיעים עשרות איזכורים לאנשים בשם וולף. כידוע הספר מונה את כל צאצאיו הידועים של המהרש"יק פדואה. הספר מצוי כרגע בידי. אולי תשלח לי קצת יותר פרטים?

א77

New member
מה שיש לי בכיוון הזה

זה רק, שלמשה, אבא של אבי, היה אח בשם נחום שלמה, שנישא למרים בת אשר וולף. אותה מרים נודעה לדעתי בערך בשנת 1895. זה כל מה שיש לי בנתיים, אבל הכיוון הזה נפתח לי רק אמש בישבי במרכז בני ברק בחנות של חבר. והנה עוברת הבת דודה של אבי, קראתי לה לתוך החנות, וזה מה שהעליתי. אבל בכל הזדמנות אנסה לברר עוד ועוד

yaak

New member
כצאצא יש לי קצת חומר על וואהל

אני מצאתי את הקשר אליו שהיה ידוע במשפחת אבי בפולין האמא שם היא לבית אקסלרוד שמופיע כמה דורות כצאצאו של שאול וואהל ויש לי מעט חומר עליו למי שיבקש אמנם מאז עברו 400 שנה אבל יש ספרים די מפורטים עליו ועל צאצאיו

א77

New member
אשמח אם תוכל לעיין

בקשר למשפחת וולף/ולף/וואלף/ואלף לרבי שאול מתייחסים המון המון. הוולף בלבד חשוב לי לרגע זה שבוע טוב ותודה

למעלה