נסיון לדיון.

VengaGirl

New member
נסיון לדיון.

<או שמא פשוט בדיקה האם המקום באמת מת?..> טוב אז ככה. ערוץ 24 עלה היום. <לפני 16 שעות ו36 דקות ליתר דיוק.> דעתכם

סופ סופ משהו עולה בפורומינו...

דעתי היא שענבל פרלמוטר היא הדבר הכי יפה שהיה קיים אי פעם!!!!! זה אחרי שראיתי את הקליפ של "הלילות הקסומים".........והיא כל כך יפה שזה הורג......... ואז היה לחיות של קורין אלעל(שהיה גם לפני כמה דקות...) אז זה ההתרשמות שלי מענבל.......ושישימו עוד ענבל!!! וחוץ מזה......הערוץ עוד לא יומיים והם כבר ממחזרים את המוזיקה בצורה מחרידה.........<למה לעזאזל שמים את שרון רוטר כל הזמן?!?!(עכשיו שוב!) למה לא לגוון קצת???> ואלמוג...המקום הזה די מת.........נראה לי את אני ומערכת תפוז לבד........

VengaGirl

New member
יש לזה הסבר נורא טוב האמת..

פשוט לא הלכתי לישון.. למה
כי ראיתי ערוץ 24. פאקינג התמכרתי. אני לא זזה ממנו..<ישנתי פאקינג שעתיים וחצי..וגם זה עם הטלויזיה ברקע..> בכל מקרה.. בקטע של המחזור..יש להם סך הכל 1500 קליפים. אין להן יותר מידי ברירות. אבל לא להתלונן..קוטנר אלוהים. ויש מוזיקה כזאת שווה! בלילה יותר מגניב.. היה אפילו ערן צור.. זהו. אני חוזרת לטלויזיה.

אחלה ערוץ~~

יש בו גם כמה יציאות כמו מזרחית וראפ מרגיז~ אבל בגדול אחלה ערוץ אני כבר הספקתי לראות קליפים של המכשפות ירמי קפלן עברי לידר (המלך) שילה פרבר (הידעתם שיש לה שני קליפים??) והיהודים (You've got to believe me קליפ מדהים) וזהו~~~!~~~ הפורום מת אגב

אכן לשילה שני קליפים...

יש את אדם חופשי שהוכן בשביל הערוץ ובגלל זה הוא יצא כל כך לא שילה...... ויש את העיר הגדולה אני חושבת....... וגמני ראיתי את המכשפות......וענבל כל כך יפה........זה כואב כמה שהיא יפה....... וכן יש בערוץ הזה גם מזרחית וראפ.....כדי לא לקפח אף מיגזר...אבל קוטנר עדיין מלך.....(אלמוג אם קוטנר אלוהים...זה אורמ שאלוהים התגלה לפנינו ואפילו דיבר איתנו?...סתם אני תוהה...) וחוץ מהמזרחית והראפ.....יש גם המון פרסומות......שזה משגע את השכל..... והפורום מת מת........שמנו לב.......פורום מת לעיר מתה....

cloudy girl

New member
מה?!../images/Emo2.gif

היה את זהירות מהמרווח?! ואני לא ראיתי?!
לא פייר.

אפרופו שילה...

אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן את השיר שלה כורש למישהו יש אותו אולי? או למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו?

cloudy girl

New member
המקום לא מת.. הוא רק גוסס..../images/Emo8.gif

אז ככה מה דעתי על... 24 השולט!
אני חושבת שהוא מצוין! כייף לראות סוף סוף קליפים של השירים שאני אוהבת
המזרחית באמת קצת הורסת.. *חוץ מחמסה* ו.. גם אני כמו אלמוג דיי מכורה שלו.. אם כי אני כן (!) ישנה יותר משעתיים וחצי בלילה.. אגב, אלמוג, אחלה של דיון, קבלי ח"ח
וסורי שנזכרתי לענות כל כך מאוחר.. רק היום נזכרתי לבקר פה..

למעלה