נסיון כושל ניסיתי, אל תגידו שלא... זה פשוט לא יצא כל כך ליאת
H Human Nature New member 8/8/03 #2 הממ... |טל| † הבעיה המרכזית היא שזה לא כ"כ דומה זה יפה- העיניים יפות (ואמיתיות ), האף יצא פשוט יפה וכך גם השפתיים. אני מניח שצורת-הפנים פשוט מוזרה ולא תואמת. בתור סתם ציור זה מאוד-מאוד יפה. את ממש מוכשרת
הממ... |טל| † הבעיה המרכזית היא שזה לא כ"כ דומה זה יפה- העיניים יפות (ואמיתיות ), האף יצא פשוט יפה וכך גם השפתיים. אני מניח שצורת-הפנים פשוט מוזרה ולא תואמת. בתור סתם ציור זה מאוד-מאוד יפה. את ממש מוכשרת
A AndreaCorr © New member 8/8/03 #3 הציור מקסים. את כישרונית בצורה יוצאת דופן. אבל זה באמת לא הכי דומה. האמת? קצת הזכיר לי מישהי שאני מכירה תמשיכי לצייר. זה פשוט יפה.
הציור מקסים. את כישרונית בצורה יוצאת דופן. אבל זה באמת לא הכי דומה. האמת? קצת הזכיר לי מישהי שאני מכירה תמשיכי לצייר. זה פשוט יפה.
א אני אוהב את הקורס New member 8/8/03 #4 פשוט יפה..! חסרה פרופורציה משני צידי הפנים.. והציור לא ממש דומה.. אבל הוא יפה בהרבה ממה שאני יכול להעיז לנסות לצייר. נציור ממש יפה, סחטיין על הכישרון.. גם משוררת ועכשיו גם ציירת..!
פשוט יפה..! חסרה פרופורציה משני צידי הפנים.. והציור לא ממש דומה.. אבל הוא יפה בהרבה ממה שאני יכול להעיז לנסות לצייר. נציור ממש יפה, סחטיין על הכישרון.. גם משוררת ועכשיו גם ציירת..!
L LightRay New member 8/8/03 #5 תודה תודה אבל זה לא אומר שאני מוותרת! אני עוד אמשיך לנסות...אז צפו להמשך... ליאת
A AndreaCorr © New member 8/8/03 #9 וואו..זה כבר יותר טוב! פה כבר רואים דימיון לקורס! ג'ים וקרוליין בכלל יצאו ממש דומה. כישרון
P p i n g o New member 8/8/03 #8 את מציירת מה זה יפה!! ../images/Emo99.gif אומנם לא כל כך דומה - אבל יותר ממה שכל אחד פה יכול להגיע אליו אשת אשכולות...
את מציירת מה זה יפה!! ../images/Emo99.gif אומנם לא כל כך דומה - אבל יותר ממה שכל אחד פה יכול להגיע אליו אשת אשכולות...