נסיון גניבה שני...

GalSont

New member
נסיון גניבה שני...

3:50 - צלצול באינטרקום. (בשעה הזאת - זה משהו רע). עוד צלצול - ארוך... - כן? - משטרה ,תרד למטה. - מה קרה? - ניסו לגנוב לך את האופנוע. קצת היסטוריה - לפני 5 חודשים גנבו לי CH250 מהחניה (נעול כולו). קניתי DR350 לפני כ-4 חודשים (שיפצרתי לו אזעקה + מנעול שרשרת + מנעול פרסה). עד כאן? ,יופי- לפני כחודש אני יורד לחניה - הרימו לי את הכיסא ושיחקו עם האזעקה. (בני ז##@$$%ות! שוב שמו לי עין על האופנוע). והיום (אחרי סוף שבוע לא רע בכלל עם החגב) אני יורד ב 4:00 בבוקר לחניה ורואה את האופנוע זרוק כ-4 מטרים מאיפה שאני חונה אותו ,מנעול שרשרת חתוך... תודה לשוטרים ,לילה טוב (בוקר טוב...). מה עושים? אין מחסן ,אין חניה פרטית... 1. נשדרג למנעול שרשרת סופר חזק ,משופר (700 שקל...) 2. נקשור לעמוד יותר רציני. 3. נשדרג אזעקה (ביפר וכל החברים - עוד 400-500 שקל) 4. מנעול דיסק טוב. מאיפה הכסף??? מסקנות? יא חארות!! זבלים! ב#$ ז$%#ת! גם ככה החיים חרא עם כל המצב בארץ הזאת, בשביל ההנאה המעטה שאתה מנסה להפיק , נסיעה על חגב נחמד בסופי שבוע בשביל להשתחרר קצת, אתה משלם כמו מטורף על ביטוחים (ומקיף), קונה ציוד מיגון כמו שצריך, ובנוסף לכל אני צריך לחשוב על החארות האלה שמנסים לגנוב לי את האופנוע, תאמינו לי - היאוש קרוב. אם אחרי השדרוג במיגונים (עוד שאיבה של כסף מתחתית הבאר היבשה , והכל בגלל הז@#@# בנ# #$%#@ כלבים שיקבלו סרטן אמן - אני כבר איבדתי כל צלם של תרבות...) זה יחזור ,אני לא יודע אם אני אמשיך... לא מצפה להארות מיוחדות ,רק לשתף אתכם במה שאני יודע שקרוב גם אליכם - חגב נחמד שמחייך אליך בבוקר.

STIVENZ 426

New member
בעסה ידידי.. בעסה אמיתית..

תגיד תודה שלא גנבו.. אגב, הפתרון הכי טוב: דוברמן\זאב\רוטווילר\כל כלב אחר גדול מימדים. קשור את הנ"ל לעמוד קרוב לאופנוע. לא חתולים, לא כלבים, לא גנבים. חסין הכל. רק דאג להאכיל אותו בבוקר ולא בערב (כי כלבים עצבניים יותר על בטן ריקה..) יאללה.. בשמחות..

GalSont

New member
אם לא הייתי אוהב כלבים

אולי הייתי עושה את זה - אבל אין לי לב... למרות שאם היתה חצר - כלב זה האזעקה האידיאלית!

STIVENZ 426

New member
אני לא מוצא בהודעה שלי שום

התאכזרות לבעל חיים זה או אחר.. לידיעתך גל אחשלי- יש בבעלותי 3 כלבים בוגרים וגדולים(מאד גדולים) ועוד 5 גורים שמחפשים בית חם.. אני האחרון שייתאכזר לכלבים.. אבל אחי- גדל כלב בבית, ואנערף.. תוריד אותו כל לילה ותקשור אותו עד הבוקר ליד האופנוע.. פתרון? לא יודע.. תכניס את האופנוע בחדר מדרגות? ואללה.. לא יודע.. למי הפתרונים?

GalSont

New member
אני לא התכוונתי חס וחלילה שאתה

מתאכזר לכלבים או משהו בכיוון פשוט אצלי המושג של לגדל כלב זה לא לעשות לו מה שלא הייתי רוצה שיעשו לי ,אם זה לקשור אותו או לתת לו לישון בחוץ במלונה... אני גידלתי שני רוטווילרים בבית (פרטי) ואפילו ישנתי איתם. אז אני לא אוכל לקשור אותו לאופנוע... אבל אני כבר אמצא איזה פתרון...

yairf

New member
שלום גל

לפני חמש שנים, היינו חברתי (היום אשתי) ואני סטודנטים תפרנים וגרנו בשכירות בדירה מגעילה בנשר בחיפה. אני שברתי תכנית חסכון שנפתחה לי בילדותי כדי לקנות XR, חברתי שגם היתה בעניין לקחה הלואה וקנתה XT350. שני האופנועים נגנבו בהפרש של שלושה ימים מול חלון ביתנו, כשהם עטויים במנעולים וכמובן לא מבוטחים, כך שנותרנו ללא גלגלים ועדיין שילמנו עליהם! אין ספק שאם היה ניתן בידי הייתי יורה למוות באותם חלאות. שני האופנועים לא נמצאו עד היום. בברכה, יאיר.

תגיד תודה, עד היום אני מתגעגע

עד היום, קרוב לשנתיים וחצי אני מתגעגע ל 600F חדש שהיה ברשותי. רק להזכיר את זה מכאיב לי, כמובן שלא היה ביטוח. מהמכה הכלכלית הזו בקושי השתקמתי.

מלמד

New member
גם אני מצטרף לכיתת היורים

גם לי גנבו 600 עף בנובמבר 98 אח בדיוק אחרי תאונה ששילמתי על התיקון עוד לאחר הגניבה, לילות שלמים הייתי חולם שמתקשרים אליי מביה"ח ומודיעים לי שזה שרכב על החמור האדום שלי (בלי רשות) נכנס בקיר, מה היתי נותן בכדי לראות אותו ככה, אגב לפני חודש קיבלתי החזר על הטסט יתרה של 109 שקל .

GalSont

New member
אני עד היום

ביטחתי כל אופנוע וכל רכב שהיה ברשותי בביטוח מקיף. אפילו את ה-50 סמק שעלה בזמנו 10000 ש"ח ,ביטחתי במקיף (שגם הוא נגנב...). אני לא רוצה להגיד לכם כמה ביטוחים אני משלם כל חודש...

GalSont

New member
העיר של

האימא של הגניבות, הסבתא של הפריצות : כפר סבא

למעלה