נסיגת מרקורי

דקל111

New member
נסיגת מרקורי

הי יאיר. ביקשתי להתקבל למקום כלשהו שחשוב לי מאוד והגשתי טפסים לפני כמה שבועות וכעת ביקשו ממני להגיש טפסים נוספים ואז יבדקו את הנושא ויחליטו האם אני זכאית לכך. שאלתי היא כזו. אני כן מאוד רוצה למצוא זמן טוב לשלוח את הטפסים כאשר בפעם הקודמת התאריך לא היה בשליטתי. השבוע כידוע לך המצב לא מזהיר עם מרקורי צמוד לאורנוס וכו...ושבוע הבא מרקורי בסניגה אבל יש משולש מקסים של נוגה צמידות לצדק למאדים ופלוטו והייתי רוצה לנצל משולש זה. אז האם לשלוח במרקורי בנסיגה דווקא יכול להיות לטובתי. כי אוךי זה מייצג את השקילה מחדש של הדברים אחרי שכבר הגשתי טפסים ראשונים לפני כן... מה אתה אומר? מה שבטוח התשובה או הבדיקה שלהם תעשה כך או כך בנסיגה האם יש לכך משמעות לדעתך? אם אקבל מהם תשובה חיובית בנסיגה אז האם זה אומר שבגלל שזה קרה בנסיגה יתגלו בהמשך עוד דברים? שוב תזכור שאת הטפסים המקורים הגשתי טרם הנסיגה. 2. מכיווםן שהנושא קשור גם לחול על מה היית מסתכל? על שליטי בית ראשון ו9 או שגם בית 7 ובית 10 חשובים? תודה מראש

הממ..

הייתי שולח את זה עכשיו, כשמרקורי נצמד לאורנוס, ומחפש זמן שבו הירח שוהה בבית 9 שלך אם זה אפשרי. אם זה לא אפשרי - לפחות שהאופק בשמים - שמתחלף כל שעתיים - יפול על בית 9 שלך.

דקל111

New member
באמת יאיר? דוקא צמידות מרקורי אוראנוס יכולה

להביא מה בעצם? למה זה יהיה לטובתי...אולי אם אצפה מהם לפתיחות
לא בטוחה שהייתי רוצה שיהיו להם יותר מדי הארות לא בטוחה שזה יהיה לטובתי...זה משהו שמתעכב ואני צריכה להוכיח להם שידי נקיות ושאין לי אחות
דרישות קפדניות שאני מקווה לעבור אותן בכל אופן אני מבינה שאתה לא מתלהב לשלוח את זה בנסיגה. בית 9 שלי זה תאומים אז זה בסימן מרקורי אבל המרקורי לא ממש חיובי בשבוע זה יעשה גם ריבוע לפלוטו- זה לא רע? ירח היום בתאומים כך שזה כבר עבר..אולי אועללשוח זאת בעוד יומיים כשירח בבית 11 שלי לעשות זאת בסימן תאומים השבוע זה אומר שהירח יהיה ב19 מעלות אריה והוא לא יעשה שום היבט אלא כעבור 4 שעות לשבתאי. אחרי זה מרקורי כבר נכנס לנסיגה חשבתי כן לנצל את צמידות נוגה צדק בכלזאת חו"ל אוף ממש על הפנים מה שקורה בשמים

אכן, זה מבלבל

אבל לא נשכח שאת מיקום הדלי במפת הלידה שלך וכשאורנוס צמוד למרקורי יתכן ודווקא עכשיו - ועוד לפני שהוא נכנס להילוך אחורי - זה יצליח..

דקל111

New member
טוב נחכה ונראה

מיקום הדלי שלי הוא ית 5 איך הוא מתקשר כאן? אני כנראה אשלח זאת מחרתים אבל אז מרקורי יעבור במעלה את אורנוס בכל אופן תודה

למעלה