נסיגת חניכיים

aveg

New member
נסיגת חניכיים

מה אתם יודעים לספר לי על נסיגת חניכיים? לפי רופאי השיניים זה נגרם מסיבות גנטיות וכתוצאה מאי הקפדה על הגיינה ו\או צחצוח אגרסיבי מדי. האם זו אכן הסיבה? גם רופא השיניים וגם השיננית אמרו לי לאחרונה שיש לי נסיגת חניכיים. איך אני יכול לשפר את המצב?

ladybug4NLP

Active member
מנסיוני האישי

אני לוקחת בO-Q-10 ויש שיפור כדאי להתיעץ עם נטורופט על המינון כי יש החל מ30 מג ומעלה (אני לוקחת 60 מ"ג ורוכשת באתר בחו"ל אך יש גם 100-120-200 לא ידוע לי על תופעות לואי שיהיה בבריאות

0 אור 0

New member
בעיקר גנטיות אבל

עדייםן אפשר לשפר על ידי: א. שיפור הבריאות הכללית - אכילה של מזון טבעי ומלא רכיבי תזונה, חיזוק המערכת החיסונית, פעילות גופנית ... ב. שמירת הגיינת פה - המרכיבים לצחצוח היומיומי בהתאמה על ידי שיננית + ביקור אצל שיננית פעם ב 3 חודשים ג. יש כל מיני שיטות שחיפוש קליל בפורום זה ובפורום שמנים וצמחי מרפא יגלה אותם - למי שזה מצליח נשבע שזה עוזר , אבל יש אחרים שזה בכלל לא עוזר להם (למשל - אי שתיית מים חמים, שטיפת הפה עם שמן זית במשך 2 דקות כל בוקר , מי פה מצמחי מרפא ועוד)

aveg

New member
תוססים וחמים אני מבין, אבל פושרים?

למה הכוונה? בטמפ' החדר? אז מה, לשתות רק קר? יש כאלה שאומרים שגם קר מזיק לשיניים.

0 אור 0

New member
יצא על זה ספר שלם

שמוכיח באותו ובמופתים כי רק שתיה ואכילה של קר יצילו את החניכיים (אפילו שמתי פעם קישור אליו במסגרת שרשור ארוך על השיטות השונות לטיפול בחניכיים) יש מי שמאמין בזה, אני בטוחה שאם תחפש מספיק תמצא גם את ההיפך

99aviv

New member
יש כאלה שמשתמשים בענפים קטנים של עץ neem

יוצרים מהם מברשות ע"י לעיסתם, ומורחים כל יום את המברשות/ענפים על החניכיים.

למעלה