נסיגה..

נסיגה..

בזמן האחרון אני חשה נסיגה.... נסיגה עצבנית,בכל הקשור בריכוז,בהקשבה,בקריאה,בכתיבה,בהבנה,בזיכרון, בתיכנון פעולות, פאק אפילו בראייה ובדיבור... כל הזמן היה לי קושי בדברים האלה,וחלקם היו כמעט בלתי אפשריים,אבל איכשהו הצלחתי להתמודד איתם,אבל עכשיו דברים שהייתי מסוגלת לעשות בעבר כמו למשל להצליח להתרכז מעט בקריאה,או לנהל שיחה כמו שצריך,לכתוב בלי שגיאות,לקלוט הסברים בע''פ די מהר... כל אלה ועוד,עתה הם בלתי אפשריים מבחינתי..... אני מרגישה כמו איזה נעלולית עכשיו!! למרות שכעיקרון אני עדיין לא מאובחנת או נמצאת באיזשהו סוג של טיפול(עוד נושא שאני דוחה ודוחה),ויכול להיות שכל הקשקושים שלי זה פארנויה אחת גדולה... אבל בכל זאת,האם יתכן שהפרעת קשב וריכוז עלולה להחמיר עם הזמן או מסיבות מסויימות,או מחוסר טיפול בה? או שסתם אני נשחקת... אני יודעת שייתכן שהפניתי את השאלה לא בדיוק למקום הנכון,אבל אני באמת אשמח לשמוע תשובה...

IMadd2

New member
נסיגה?

היום שרון קורא לזה התנתקות
בעצם זה דומה, לא? אני חש שבזמן שיש לי סיבות לדאגה (לחץ), הריכוז והקשב שלי בירידה. לדעתי זה קורה כמעט לכולם, אך למי שסובל מ-ADHD, זה כנראה קשה יותר. יש לך סיבות ללחץ ולדאגה בזמן האחרון, עליו את מדברת ?

דליה.ד

New member
שלום לך להילוש../images/Emo140.gif

למזלינו החיים שלנו אינם שטוחים ומתקדמים כמו על משטח קבוע ומישורי, נהפוך הוא הדמיון לים סוער ורוגש הוא יותר מתבקש מכיוון שאנחנו לא חיים בוואקום יש כל מיני גורמים שמשפיעים עלינו. משום כך אנחנו - כמובן - מגיבים לנסיבות שונות, למזון שונה, מזג אוויר, יש אהבה או אין אהבה, יש עבודה, אין עבודה, יש סיפוק, אין סיפוק, יש הנאה, אין הנאה וכו'..... כלומר יש גורמים פיסיים, נפשיים, סביבתיים ורגשיים שמשפיעים עלינו כל הזמן. כך שכן, עוצמתם של סימפטומים מסויימים (של כל מיני דברים ולא רק של הפרעת קשב) יכולה להשתנות בהתאם לנסיבות. בכל מקרה אני כן מתרשמת - מדברייך - מהבלגן והסערה שאת חווה והכל משפיע: חוסר אבחון נכון, חוסר טיפול נכון וגם שחיקה. אז....אולי הגיע הזמן לעשות קצת "סדר" בבלגן ולהתחיל להתארגן בצורה שתשפיע עלייך לטובה....?

למעלה