"נסיבות" התעוורותה של שפרי שפירא

• פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
"נסיבות" התעוורותה של שפרי שפירא

בדף הפייסבוק של מאסטר שף יצאה הודעה בזו הלשון:

"הודעה מהפקת מאסטר שף:
להפקת התכנית הגיע מידע המעלה ספק בנוגע לנסיבות התעוורותה של המתמודדת שפרי שפירא ובנוגע לפרטים שונים מקורות חייה, כפי שהמתמודדת הצהירה בפני אנשי ההפקה בשלבי המיון הראשוניים ומסרה לשופטים בפרק האודישנים.
המידע שהגיע עורר סימני שאלה וההפקה החליטה לבדוק באופן מידי את הפרטים אותם מסרה המתמודדת שפרי שפירא.
הבדיקה מתנהלת וטרם הסתיימה, ובמסגרתה המתמודדת שפרי שפירא אף הוזמנה הערב לבירור במשרדי ההפקה, שם נמסר לה המידע שנבדק והיא התבקשה להתייחס אל הדברים. בשיחה עמה הכחישה שפרי את הדברים שהועלו.
הפרק שישודר הערב צולם ונערך בטרם קבלת המידע האמור ובזמן צילומו לא היו ידועים להפקה הפרטים הנבדקים כעת."

מה דעתכם?
האם באמת חשוב ממה התעוורה? מה קורה שם לדעתכם שגורם לבדיקה שעדיין מתנהלת וטרם הסתיימה?

(התמונה נלקחה מתמונות הפייסבוק של התוכנית)

gOLDqUIN

New member
לא ברור לי

מה איכפת למישהו "אייך" היא התעוורה?
לאנשים משעמם, בחיי.

kriz

New member
גם אני לא הבנתי למה זה משנה למישהו

הרי כל התוכנית הזאת אמורה להיות סביב בישול ולא סביב סיפורי היים של האנשים!!!!

kriz

New member
אבל לא זה מה שנאמר

נאמר שנבדקות נסיבות התעוורותה...

לא טוען שהיא לא עיוורת

כרגע מצאו שהיא לא הייתה מאושפזת כפי שטענה ולזה מתייחסים.
תסכימי שאם יגלו שהיא לא עיוורת, זו בעיה? או שגם זה לא כזה משנה כל עוד היא יודעת להכין מרק?

kriz

New member
מסכימה

אם יגלו שהיא לא עיוורת זו באמת בעיה. לא כי היא לא יודעת לבשל, כי זה שקר מזעזע בעיניי.
אבל לא חושבת שנסיבות עיוורונה חשובים.

ESPS

New member
כי אי אפשר להוכיח שהיא "פיקחית"

אי אפשר להוכיח שמישהו "פיקח" ( כלומר רואה ) בעת שהוא חי את השקר שלו עד הסוף כאדם עיוור, ומחזיק בתעודת עיוור, והולך עם כלב נחייה.
תמיד יהיה ספק שאותו אחד, בכל זאת עיוור.
הדרך היחידה לוודא את זה מעל לכל ספק, היא תוך חדירה לצנעת הפרט של אותו אחד ( זה לא חוקי ).
יש אנשים שעושים קריירה מנכות, כי הם יודעים שאין להם מקום בשוק העבודה, והם לא יכולים להתפרנס אחרת באופן חוקי.

ריבוי שמות מרמז על חמקנות, ועל דרך חיים של נוכל. הוא לא מוכיח שום דבר לכשעצמו, אלא רק מרמז.
שפרה רוטמן הפכה לשפרה חן, שהפכה לשפרה שושנה חן, שהפכה לשפרי שפירא. והיא טוענת שהיא עם אותו בן זוג 44 שנים בהיותה בת 53 בלבד.
זה בהחלט מעלה תהיות לגבי העיוורון שלה, אם קיים או לא קיים.
http://www.psika.net/68962-8211.html

ESPS

New member
ואיפה הילדים שלה?

אני דווקא יכול להבין בןאדם שעושה קריירה מקצבאות נכות, לאחר שהגיע להבנה שאין לו שום מקום בשוק העבודה, והוא מסתבך בחובות.

אני לא יכול להבין שקרים לגבי ילדים שלא נולדו ולא נבראו.
אם ילדיה קיימים, אני מצפה שהם יצוצו איכשהו, שיגנו על שמה הטוב של אמא שלהם.
אבל אין קצה חוט שיוביל לילד או ילדה של שפרי.
הם אמורים להיות בוגרים.
לפחות בסרטון המקדים, שבו שפרי אמרה " אני מארחת אנשים", הייתי מצפה לראות איזה אורח.... אבל אין.
אין שום אדם נוסף שנלווה על שפרי, למעט בן זוגה יעקב.
אגב, לא הבנתי אם יעקב הוא בעלה, או סתם חבר שלה.
גם לא הבנתי אם הוא עצמו קרוי שפירא, או משהו אחר.

רומי 912

New member
בתוכנית הזו כמו בקודמותיה השופטים מתיחסים לסיפורים והטרגדיות שעומדות אחרי האדם ולא לאוכל שהוא בישל, סיפורים לא חסרו במשך כל העונות, סמים, סרטן, יתמות התאלמנות ועוד, השופטים ריחמו , הסיפורים נגעו ללב, פה ושם הזילו דמעה, אך תכלס השיפוט קצת הושפע מרמת הטרגדיה.
שיפרי אכן עיוורת, באמת לא משנה כיצד זה קרה, זו תוכנית אוכל ולא בריאות, אבל ברגע שהיא שיקרה והציגה את העיוורון שלה בצורה כל כך טרגית, היא ניסה לנצל את העיוורון שלה כדי לקבל אהדה מהשופטים והציבור, ולזכות בנקודות שלא קשורות לבישול שלה.
kriz , אנא ממך אל תביני לא נכון את אלו שזה קומם אותם , מה שקומם זה שהיא שיקרה על מנת לרכוש אהדה שתעביר אותה הלאה.
ובכלל, מדוע לא לספר דברים נחמדים ? כמו תום מהשנה שעברה?
למה להתלות כל הזמן על מסכנות ורחמנות? כבר נמאס כל הזמן להזיל דמעות על כל מתחרה שמספר איך הוא נלחם את מלחמת הקיום שלו ואיך ניצל מכל מיני אסונות, די כבר מספיק לנו אנחנו רוצים לצפות בתוכנית אוכל ולא בטרגדיות.

פולספגן

New member
"לסחוט אמבטיה"

ATAF151

New member
בוודאי שזה חשוב

היא מכרה סיפור מרגש בפרטי פרטים על איך היא נפגעה בפיגוע ועברה אישפוזים קשים וארוכים, לכן אם זה לא נכון זה בהחלט חשוב.

בית המשפט קבע שזה לא נכון לפני כמה שנים.

kriz

New member
אם היא שיקרה זה באמת חשוב אבל

זה לא רלוונטי (או לפחות לא אמור להיות רלוונטי
) לסיבת היבחרותה למחנה האימונים....

זה משנה מאוד כשאנשים יודעים

שההפקה מחפשת גם סיפורים מרגשים בשביל הרייטינג..
אז לבוא לשקר ככה....

ATAF151

New member
זו לא ממש תוכנית בישול

המועמדים קודם כל עוברים ראיונות אישיים כדי לבדוק האם יש להם סיפור חיים מעניין, ורק אז עוברים לשלב מבחני הבישול.

נסיבות ההתעוורות כתוצאה מאירוע מוחי

כך לפחות טענה הגברת בבית משפט בתביעתה נגד ביטוח לאומי

כל אתרי החדשות העתיקו האחד מהשני פסק דין אחר תביעה של עו"ד נגדה
ולא טרחו לחפש עוד קצת בפסקי דין נוספים
והתודות לגוגל

קרנ י ת

New member
נו... באמת...

ואירוע מוחי לא יכול להיגרם עקב פיגוע...

הרי מאד יכול להיות שבעקבות אותו פיגוע שפרי גם עברה אירוע מוחי וגם עיוורון (את האמת זה אפילו נשמע לי הכי הגיוני...)

ואם זה באמת הסיפור - אז התוכנית לדעתי הלכה יותר מידי...
להציץ על תביעת הנזיקין בעיני זה דבר מאד נבזי (איזה מזל שאני סולדת מתוכניות ריאלטי
וואלה לא הייתי רוצה שהפקה כזאת או אחרת תבדוק את התביעה שהגשתי בעקבות התאונה שהיתה לי...)
הדבר הזה גורם לי <סליחה על הביטוי> להקיא מרוב גועל...

שוקלת להחרים את העונה הזאת....

APRSMON

New member
אני חושבת שהשופטים הרגישו מרומים

וטיפשיים לנוכח האמפתיה שהם גילו כלפי שיפרי שפירא
ועל זה יצא כל הקצף.

למעלה