נסחפת בחום הגוף

danistar

New member
נסחפת בחום הגוף

נסחפת בחום הגוף נותנת לנפשך לעוף חלמת בהרהורי ליבך חיבקת עמוק באיבך חשה חמימות סגורה בתוך הילה סמורה נמשכת לכיוון האור חסרת רצון לחזור פוסעת בנתיב דמיוני עטופה רגש חולמני שביל דמעות חצוב שמוביל לסוף עצוב חשבת שראית הכל עמוק בתוך הכחול נותנת לזה סיכוי מאמינה שיבוא שינוי

חן (*_*)

New member
(לא מאמינה,) האור כבה........

ללא תקווה הולכת בחושך לא יודעת לאן דלתות נפתחות אומרות "בואי לכאן" שקיעה באמצע חושך ואור לא רואה את הלבן ולא את השחור ואז, הפחד בא בעיני- דמעה אילמת, רק צעקה כמהה אל האור שכבה אך, התקווה נמוגה.

חוף מבטחים../images/Emo141.gif

חוף מבטחים מאת עדינה .ו הייה עבורי חוף מבטחים להיטמע בין מפרשיך. הייה עבורי עיר מקלט לעגון בה עם רדת הליל. עיניך הנגלות לעיני מתוך בבואתך השקופה כמי נהר צלולים, משתקפות בעיני- מרוות שדמותי, מחלחלות מבעד נקבוביותי הסדוקות... שיר יפה דני כתבת

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

סיכוי לאהבה ..

נותנת לעצמי דרור למחשבה נסחפת מאבדת שליטה נזכרת בהרגשה המופלאה כואבת כי אבדה לה התקווה לא אמרת שום מילה ואותי השארת בחשיכה שעוטפת אותי במעין זרות נוראה מחכה שהשמש תעלה ואיתה החמימות שאולי סוף סוף תראה נכונות לאמר לי את המילים שירוממו את ליבי למרומים נותנת צ'אנס לאהבה אחרי שנתת סיכוי לתשוקה .. מילים מדהימות מילים שחודרות מילים שממיסות מילים קסומות ....

למעלה