נסו להקליק. לא עובד? התקשרו 1-800-777-777 <טדי>
A avocumber New member 13/7/07 #3 למה אתה שולח אותנו לשירות לקוחות של שטראוס? מה הם קשורים? (לא התקשרתי כי לא עבד לי להקליק, אני יודעת את הטלפון שלהם בע"פ. וואו, איזה כשרון אני, זה באמת מספר קשה...)
למה אתה שולח אותנו לשירות לקוחות של שטראוס? מה הם קשורים? (לא התקשרתי כי לא עבד לי להקליק, אני יודעת את הטלפון שלהם בע"פ. וואו, איזה כשרון אני, זה באמת מספר קשה...)
י יעלילה2 New member 13/7/07 #6 אפשר תרגום לשפת הסימנים? או אפליה מתקנת מסוג אחר.. ? או שמא אתה מתכוון לטדי קולק? ותודה על הרמז, היה מלבב
אפשר תרגום לשפת הסימנים? או אפליה מתקנת מסוג אחר.. ? או שמא אתה מתכוון לטדי קולק? ותודה על הרמז, היה מלבב
י יעלילה2 New member 13/7/07 #8 זה קשור איכשהו לקצב? או שאולי.. טדי קולק.. למטה.. תל אביב... צ'יץ'.. ציצי... חלב.... שטראוס? (יעלילה מגלה בעצמה עוד מוגבלויות) גם גיליתי שיש פרופסורית שיש בשם שלה קולקה, והיא גילתה שיש חידקים שמתאבדים כדי להציל חידקים אחרים. לא מופלא? הם יותר הומניסטיים מאיתנו
זה קשור איכשהו לקצב? או שאולי.. טדי קולק.. למטה.. תל אביב... צ'יץ'.. ציצי... חלב.... שטראוס? (יעלילה מגלה בעצמה עוד מוגבלויות) גם גיליתי שיש פרופסורית שיש בשם שלה קולקה, והיא גילתה שיש חידקים שמתאבדים כדי להציל חידקים אחרים. לא מופלא? הם יותר הומניסטיים מאיתנו
א א י ל ה New member 13/7/07 #11 התבלבלת הוא מתייחס לעניין הזה עם החדק שלו. פשוט לפעמים העגה היידית עוד בורחת לו.
S shamus New member 13/7/07 #12 פיל פילון אפו ארוך? הצד היידי רדום, אז תהיו בשקט, ואני לא חיידק, אני אדם, אבל אני מוכן להתאבד בשביל חיידק אחר. מה לא ברור? <הגם אתה אנונימוס?>
פיל פילון אפו ארוך? הצד היידי רדום, אז תהיו בשקט, ואני לא חיידק, אני אדם, אבל אני מוכן להתאבד בשביל חיידק אחר. מה לא ברור? <הגם אתה אנונימוס?>
S shamus New member 13/7/07 #14 תגידי, אמרתי משהו על וירוס? ומה יש לך נגד וירוסים? כל הברואים בניי ובנותיי הם. <אומני>