נסו להיות לענות.........

sahr12

New member
רק בריאות יקירתי....נשיקות גם לך..

לא בשפתיים שלא תדביקי אותי......:)

sahr12

New member
בעוד 30 שנה.........יושב בסוטול

שיני פלסטיק זוהרות.....כוס תה+נענע....ידיים רועדות קלות.... מקל הליכה עם מגנזיום בקצה......ומשוחח עם נשית על הא ועל דא.... היא כבר עם קטטר.....שיני זהב....לבושה ב7 שכבות וטיטול...חחחחחחחח מדברת עיראקית שוטפת וכבדה....ומנסה לשכנע אותי שאסכים.....חחחחחחחחחחח ערב טוב לכולם-ן....איזה כיף כולה 23:10...

ר ו ח

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחח וכך...

שניכם תשבו...תפטפטו.. עם השיניים תנקשו.. ואני...אני אביא לכם כעכת.. (זה הולך עם כוס תה ונענע) חחחחחחחחחחחח נשית/מייקי ..תסבירו לו מה זה!

sahr12

New member
תסבירו לו???

אישתי חצי בגדדית.....שכחת???חחחחחחחח..... מחר על הבקר אני כותב מאמר. "פורום נשואים נשואות בבית אבות" יהיו קטעים....חחחחחחחחח

ר ו ח

New member
תכניס קטע ...

בעצם פרק שלם בנוגע ל.. איך תראה מסיבה של הפורום שלנו בעוד 30 שנה.. אמממממממ בלורנס זה יכול להיות מאוד נחמד.

חתולון*

New member
שאלה קשה, ותשובה יותר קשה

בחנתי את תשובות כל "המועמדים" ואני בטוח, שחלק לא יהיו עומדים... שאלתך המיוחדת באמת הינה במקומה ואולי בבית העלמין, יבנו עוד קומה לכן, בעוד שלושים שנה, כעת חיה הפורום ימשיך להיות כמקום חוויה ויהיו לנו מנהל ומנהלת "חטיארים" ואיתם נשרשר שרשורים כמו בבארים. לחיים חתולון

זהר nj

New member
קסומה --אני עונה ../images/Emo41.gif

בעוד 30 שנה אהיה בן 66 בטח באיזה בית אבות אני חושב שאז אני אגיע סוף סוף למיפגש של נשואים נשואים אני אתחיל סוף סוף ל זיין מהצד אני יאכל יוגורט עם 4 זיתים ו מלפפון מקולף לארוחת בוקר יקטר כל היום כאילו מישהו הורג אותי ...ככה:..אאאח אאאייי אוייי אההה יכתוב את "המיכתב בבקבוק "המיליון שלי זהו כזה .. סטנדרטי לא?

The ofer

New member
עוד שלושים שנה...

אם אני לא אהיה עדיין פה...אולי באיי או אל...

נעמי 1

New member
בעוד 30 שנה...

אני אהיה בת 80... אתם קולטים... 80... אני...!!! הא... ואני בטח אהיה כבר גוש חלקה. נעמי

sahr12

New member
ששששששששש.......אפילו בתור

מספר זה נשמע אכזרי....חחחחחחח למה לא?? בת 80....נאה ואיכותית...בדומה למטרות רציניות! חחחחחחחחחחחח....... בקר יפה נעימה

נעמי 1

New member
בת 80 נאה ואיכותית...

מחפשת מישהו בן 30 שירים לה את המוראל... חחחחחחחחחחחחחחח אבל למה ללכת כל כך רחוק... תן לי לעכל את זה שאני בת 50... אני 50 !!! ועוד בתולה... לא! זה לא הגיוני ! השבוע, יש לנו מפגש כיתה של בית ספר יסודי... נו... נו... אני לוקחת הרבה אוויר. נעמי

נעמי 1

New member
בעוד 30 שנה...

אני אהיה בת 80... אתם קולטים... 80... אני...!!! הא... ואני בטח אהיה כבר בגוש חלקה. נעמי

תגידי לי משהו

לא פשוט יותר לקחת חופן של מלח בישול לזרות על הפצעים הפתוחים ואם בא לך - אז להוסיף לזה כף סחוג ממליצה של סלטי שמיר] לערבב טוב טוב ולתת לזה להתייבש בשמש הכאב יוצא קשה וצורב!!! לפחות אצלי...נשוועת...

מיכל31

New member
ואני בעוד 30 שנה

מאוד מקווה להיות בין החיים... (איזה אופטימיות על הבוקר).

למעלה