נסו להיות לענות.........

ק-ס-ו-מ-ה

New member
נסו להיות לענות.........

איפה ואיך אתם רואים את עצמכם בעוד שלושים שנה?????????

נשית~37

New member
תגידי

התחרפנת?? חחחחחח בעוד 30 שנה? כאילו מה????
. אני לא מצליחה לחשוב על השבוע הקרוב, את רוצה שאחשוב על 30 שנה קדימה? ובלי קשר..ראיתם את "זהבי מחפש תשובה" - בנושא "העירוב"? וואלה קשה לי להבין את זה...

ק-ס-ו-מ-ה

New member
היי נש נש........./images/Emo25.gif

מותר קצת לפנטז, וקצת להמר, וקצת קצת לראות את הנולד...חחחחחחח אני רואה את עצמי עם עוד ילד/ה (בע"ה) גרה בארץ, כמובן. וחיה עם אותו הבעל........(אמן אמן)........ בעוד שבוע.........אני בצפון (יודעת לבטח) ועכשיו..........רואה את עצמי במיטה, עם כאבי ראש....... לילה טוב לך

חניבעל.

New member
נושא העירוב

על רגל אחת. בשבת אסור להזיז חפצים מחוץ לבית,כמובן חוץ מבגדים שעלייך. לכן אם את זוכרת היה לאותו אדם מפתח בחגורה כי חגורה מותר לקחת..... הערוב נועד כדי ליצור רשות אחת - כלומר להפוך את הסביבה ל"כאילו" בית שלך,ואז יהיה מותר לטלטל דברים גם מחוץ לבית. מה לעשות שיש כמה אנשים "נחמדים" שם בלונדון,שמאוד מפריע להם שליהודים האורתודקסים יהיה נוח. הם הרי לא העלו אף טענה הגיונית נגד העירוב. אפילו זהבי צחק על זה.

י פ ע ת

New member
עוד 30 שנה.....

אני שוכבת על שולחן....והרקדן מגהץ אותי !ו..הופ....מתהפכים... <לא 69 יה סוטים...הפעם אני מגהצת לו>

בפנסיה, מפנקת את עצמי ב:

כל שבוע מסאג´ מפנק, ע"י גבר צעיר או כמה בוקר של קפה עם בלה, נחמה הסבתות מהמועדון:)) מזיעה במכון כושר, ואחר כך שחיה בריאה בקיצור חיה חיים טובים!!!!!!!!! אולי לפעמים לשמור על הנכדים :))

רק אל תשכח להודיע לי בין הקפה ל..

למסאג´, ללכת לקנות זר פרחים
תהי בריא/ה עד 120 כ- 20

ר ו ח

New member
בעוד 30 שנה....

מוקפת בנכדים ,עדיין מלאת חיים הממצה כל רגע עד תום אבל בשום פנים ואופן לא מקומטת וזקנה!

sahr12

New member
רוחי??האנטיביוטיקה מכניסה אותך..

להזיות אה???? מלאת חיים אלקקקקקקקקקקק.....חחחחחחחחחח איך המרגש??

ר ו ח

New member
חחחחחחח איך המרגש? ../images/Emo67.gif

כמו שאמרת...הזיות! מעכשיו אני מתכוננת לעוד 30 שנה... אגב.. יש לך מה להציע? טיפול...משהו... רק לא תה עם נענעעעעעעעעעעעעעעע

sahr12

New member
מה יש לך בדיוק????

ד"ר מבקש תוריד חולצה!.חחחחחחחחח.......

ר ו ח

New member
YYY....

פציינטית לא רוצה ד"ר יתעלף.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
ד"ר כבר ראה הכל בחיים שלו...

חחחח.....לא מפחדת בבקשה...אם ד"ר לא רואה ,ד"ר לא יודע..... חחחחחחחחחח

ר ו ח

New member
די די די...../images/Emo88.gif

תפסיק ללטף את המסך ותעבור ישר לרצפט.. חחחחחחחחחח

sahr12

New member
תעירי את שייח בובו...

משנתו הערבה עליו....תני בידו בקבוק עראק....בקשי שימרח את גופך... כסי את עצמך בפוך שתגיעי להזעה......."הבלא מפיק הבלא" אומר הרמב"ם... שהיה אחד הרופאים הגדולים......(חום מוציא חום)תזיעי,תזיעי..... קומי כנסי למקלחת של מים פושרים לא חמים כי אז גופך ייחלש בגלל הברזל שיש בדמנו...כוס תה+עוד כוס תה...חיזרי על הפעולה פעמיים,שלוש.. ואת בריאה ושלימה ומלאת חיים.........

למעלה