נסה שנית

נסה שנית

נסה שנית

אני תמיד מאלה שכתוב להם מתחת לפקק ``. לא משנה אם מדובר בתרומה לישיבה שמבטיחה הגרלה נושאת פרסים בי``ד תמוז התשס``ג, או במבצע של חברת טיטולים מסויימת, אני מעולם לא אזכה בדבר. וזה כואב, אין מה לומר. תמיד תהיה איזו ברכה לוי מעתלית שתזכה ביאכטה, בטיסה לאיי סיישל ובכרטיס נוסף, בו כמובן היא תזכה שוב, במכונית מהדגם בו חפצתי יותר מחצי יובל. פעם אמרה לי מישהי שכדאי לי לבוא למכירה סינית, בה כל אחד זוכה. כל אחד זוכה? מה יותר מתאים לי מזה? אז הלכתי. באולם דחוס למשעי, הצטופפו בין מליון לחצי מליארד נשים כשלכל אחת היה תינוק צורח ועוד כמה שישבו בשקט בצד ואכלו עוגות קצפת. אני לא אכלתי. הדיאטה. לקחתי כרטיס מיוזע עם המספר הזוכה, ללא ספק, 11354. בסוף הערב, בתום כמה הרצאות מייגעות על חינוך ילדים ואמונה (לא בשבילי. אני כבר מאמינה שאזכה),עלתה המנחה לבמה והחלה להקריא את מספרי הכרטיסים ובמה זכו. מובן שהייתי בסוף האולם ושלא שמעתי מילה. שאלתי ללא הרף ``מה היא אמרה?`` וזה הרגיז את כל שכנותי למשבצת, במיוחד אחת שמנה שאכלה עוגת קצפת, פרוסה אחרי פרוסה. לבסוף הקריאו את מספרי. חמדתי שרשרת אחת, שהשיבה לי חיוכים משקלטה את מבטי. ``מספר 11354 זכה בקופסא לסבון``, הכריזה המנחה, שלא היה אי מי ששנאתי יותר ממנה באותה העת. וכבר נדחפה לידי קופסה מבחילה בצבע ורוד צועק, מתפרקת למדי. זו שלפני, השמנה עם עוגת הקצפת, זכתה בשרשרת. ``אני תמיד זוכה``, היא אמרה לעדה שהצטופפה סביבה לחזות בנפלאות השרשרת. ``תמיד. יאכטה, טיסה, אני תמיד זוכה``. ``מה שמך?`` שאלה מעריצה קטנה בנימוס מבחיל. ``ברכה לוי, מעתלית``, עניתי במקום השמנה, שהסתובבה בהפתעה לאחור, ופגשה במבטי הזועם.

נון בת

New member
חשיפה!!!!!

בס``ד אני ברכה לוי מעתלית!!!! זכיתי בכרטיס טיסה, זכיתי במצלמה והיד עוד נטויה.... אבללללללל (תמיד חייב להיות אבל?) לאחרונה הפסקתי להיות :-( אולי בגלל שעשיתי דיאטה ואני כבר לא שמנה. לילה טוב, (ח)נונית

קינאה זה דבר טבעי ...

כך שאין מה לסלוד ממנו. אולי התכוונת לעין רעה :) ואז מגיע תורי לשאול , האם באמת התופעה הזאת קיימת ? אני מת לדעת...

נצנוץ

New member
אשרייך שזכית...

אם איזה רעבעצן ממש, אבל ממש צדיקה וחסודה וענווה (שכבר 20 שנה לובשת אותו חלוק וגם סנוד לא החליפה מזמן), תקרא את זה, היא בטח תגיד כך: בתי, איך את יכולה לומר שמעולם לא זכית? מה, אין לך שתי ידיים? אין לך שתי עיניים? את צריכה להודות אלף אלפי פעמים על כל הניסים והנפלאות שעשה הבורא עמדך. תגידי תודה, אל תפתחי פה לשטן. יש אנשים שגם סבון לשים בקופסת סבון ורודה אין להם... באמת... (כל קשר ביני לבין הרעבעצן המתוארת, מקרי בהחלט...)

יש לי תיאוריה

זו לא ברכה לוי וזה לא אישית נגדך זה נגד כולנו זה שינאת הקופוארטיב להמון העובד ישנם מספר מסוים (חסוי מטעמי בטחון קולקטיבי) של ברכה לוי (או ברוך לוי במקרה הגברי של הקואופ`) נודדים ברחבי הארץ מהגרלה להגרלה ממכירה למכירה נמצאים בכל כנס המונים חודרים לכל אירוע משפחתי (בתנאי כמובן שהדוד הזקן הגיע וחלוקת מתנות נכללת בתוכניה) הם לא נראים עד לרגע הזכיה הם לא נראים מרגע הזכיה הם מבליחים לשניות בודדות עם חיוך זורח נקודת אור בשפל ההגרלה/המכירה/חלוקה לא ניתן לפגוש אותם במקום אחר לא ניתן לדבר איתם (למעט המנחה-בחיוך מדושן עונג תוך מבט מסתורי בעיניים שכמובן יודע הכל) ולא ניתן לקחת מהם את הפרס!! תשלימי עם זה, (או שלמען ה` גם אני אזכה סוף סוף ולו במשהו)

אי-מייל

New member
קופסאות

בע``ה מה רע בקופסה ורודה? רק בגלל שהיא בוורוד ולא ירוק כהה? ואם זה גבר? איך יקראו לו? ברוך מצליח?

למעלה