ננשכתי ע"י אהובתי:

• פותח הנושא AB15
  • פורסם בתאריך

AB15

New member
ננשכתי ע"י אהובתי:

אתמול.. כשהעברתי את הבואה מהסלון לחדר (לאק') החזקתי אותה ביד אחת והיא הרגישה שהיא נופלת.. אז היא השתוללה עם הגוף ו20 שניות לפני שהכנסתי אותה לאק' היא השכה אותי כי חשבה שהיא נופלת וניסתה להיתפס עלי 22 חורים היא עשתה לי מרחתי פולידין והיום בבוקר מרחתי שוב פולידין על היד.. לא כואב ולא נראה לי יש שיניים תקועות כי נתתי לה לרדת ממני (עמדתי וצרחתי כמו מטומטם עד שהיא עזבה-תצחקו..על חשבוני חחח) זה מסוכן לדעתכם? יש מצב לזיהום בגלל החולדות? ללכת לעשות בדיקת דם או משהו מומלץ? אני לא לחוץ אבל ליתר ביטחון..

AB15

New member
מהארס שלה אני לא פוחד..אבל......

מהערס שלה אני פוחד.. שמעתי היא ערסית חבל על הזמן והיא רוצה לדקור אותי..

GUYLI9

New member
חחחח היא ערסית!../images/Emo6.gif

האיגואנה שלי היא אבלה! וספרת את כל ה22 חורים?

naja

New member
אם תתיעץ עם רופאים....

קרוב לודאי שימליצו לך לקבל זריקת טטנוס.

AB15

New member
אז ללכת לעשות זריקה?

אין לי בעיה עם זריקות.. הבעיה היחידה היא ההורים.. הם יגידו בגלל הנחשה זריקה לא זה כבר מסוכן והיא קטנה מה יהיה עם היא תנשך את מיה (אחותי הקטנה) וזה וזה וזה.. הם דרמטים..

1צחי

New member
סביר להניח

שקבלתה חיסון בבית הספר-הוא טוב ל-7 שנים,חוץ מזה הזריקה לא נוראה אך הימים שלאחר מכן...

BabaGee

New member
אז אל תגיד להם בגלל הנחשה

תגיד להם שנחתכת מברזל חלוד והם ישלחו אותך לבד לעשות את הזריקה הזאת (אם הם לא אז תגיד להם שזה מה שהמליצו לך לעשות) הזריקה הזאת היא לא זריקה מיוחדת נגד נשיכות נחש אלא נגד כל מיני מיקרובים
ואפשר לעשות אחת ל 5 שנים אם אני לא טועה. בינינו : אם זה הבריאות שלך מול גידול נחש , תבחר בבריאות שלך.

AB15

New member
כבר סיפרתי להם..

באיזה גיל עושים ביסודי? אני כיתה י' אז אולי אני לא צריך.. בכול מקרה הם יודעים שזו הבואה ואם צריך חיסון הם גם ידעו והבואה לא תצא.. כי הם יודעים שזאת טעות שלי והם יודעים כמה אני אוהב אותה אז לא נראה לי שהם יעשו בעיות..

AB15

New member
חחחחחחחחחח יאאלה לך לך

י'מלחיץ אתה מנסה להלחיץ תי?

salingre

New member
מה חיסונים עכשיון?!

חחחחחחחח איזה אנשים מצחיקים... חיסון???? מפתאום! כלום לא יקרה לך ! יא אללה איזה פולני

salingre

New member
אתה דפוק תגיד לי?

נתקעת בטריפ רע? למה אתה חושב שאני מדבר אלייך כל הזמן?!?!?!?!

GUYLI9

New member
כאן אני רק מתכוון ש

גם אני פולני(רבע) וזה עצבן אותי קצת....

רק אני שמתי לב לזה שהוא חושב שהנחשה

ניסתה להאחז בו בעזרת הפה? נחשים אוחזים רק טרף בעזרת הפה ולא עצמים אחרים מלבד מקרים בהם הם מאויימים ואז הם תוקפים. נחש יעזר בזנב או בחלקים אחרים מגופו לאחיזה אבל לא בפה פתוח! כנראה שעשית תנועה לא נכונה שהפחידה את הנחשה ולכן היא נשכה אותך. רוב הסיכויים שאתה תחיה אחרי הנשיכה אבל במקרה ולא אני מניח שההמלצות בפורום יהיו יותר חד משמעיות בנוגע לזריקת טטנוס.

AB15

New member
רק אתה לא הבנת..

העברתי אותה.. אז לא היה לי כוח שהיא תסתובב עלי ואז להוריד אותה בדרך של 20 שניות אז החזקתי אותה ביד אחת ממרכז הבטן והיא השתוללה עם הזנב והחלק הקידמי ולא הצליחה להיתפס וכשהניחה את הראש היא החליקה שוב וכשבאתי להיכנס לחדר היא ניסתה שוב להתפס עם הראש וכמעט החליק לה הראש שוב אז היא נשכה:)

למעלה