ננסי קינג בישראל

Dulcinea

New member
ננסי קינג בישראל

מישהו יודע מתי והיכן יתקיימו הופעותיה של ננסי קינג בישראל. ראיתי מודעה בהארץ על הופעה בתיאטרון חולון ב- 6 למרץ ב- 20:30. באתר האינטרנט של ננסי קינג ראיתי שמתוכננות גם סדנא, הופעה ב"גליל" והופעה בבינימינה, אך לא מצוין באיזה מועדון מדובר אלא רק שאלה יהיו "Club gig". תודה! דולי

FABER

New member
ככל שתאריך ההופעה מתקרב

כך תרבינה המודעות המציינות את קיומה בצרוף פירוט מיקום וזמן ההופעה, המתיני מעט ,אך חפשי במקורות המידע הרלוונטיים (ברשת,בעיתון,ברדיו וכו..). אם בכל זאת לא תמצאי פירוט, פני למרכז מכירות הכרטים הקרוב למקום מגורייך (מה זו הרישמיות הזו? אני מתחיל להשמע כמו פרסומת מהלכת!) אנסה לעדכן אותך בפרטים לכשיזדמן לי.(לדעתי,יהיה ניתן לברר לגבי המשך פעולותיה של ננסי בארצונת הקטנטונת שלנו,ביום ההופעה) נראה אותך בהופעה יאללה ביי.

Dulcinea

New member
תודה פאבר. תאריך ההופעה אכן מתקרב

ואני כבר מתה להזמין כרטיסים, אך חולון קצת רחוקה לי, ואני גם מעדיפה הופעות ג'אז במועדון ולא באולם. מאחר ואני לא קוראת עיתונים ולא צופה בטלביזיה ומאזינה בעיקר למוסיקה שלי או לקול המוסיקה, אני לא ממש מתעדכנת. גם על ההופעה הזאת ראיתי בטעות. באינטרנט, בו אני כן "צופה", לא מצאתי כלום, כולל באתר שלה. אודה לך מאוד אם תוכל לעדכן אותי (הנה, גם אני פרסומת) אם תראה משהו לגבי שתי ההופעות במועדונים - בבנימינה ובגליל. ואם תגיע לאחת מהן - תזכה בבירה על חשבוני.
דולי

FABER

New member
בואי ונעשה הסכם....

ביום חמישי מופיעה רביעיית אלברט בגר במרתף 10 בחיפה, אותו יום חמישי שבו קינג מופיעה בפסטיבל הנשים בחולון. מכיוון שרצתה יד הגורל ואיניני עובד בשעת ההופעה, אני יכול להתפנק על הופעה טובה בתיאטרון חולון, אולם (כמו שאמא תמיד אומרת) אי אפשר לאכול מן העוגה ולהשאירה שלמה.. רוצה לאמר שאין אני יכול להגיע לחיפה באותו זמן ולהתפנק סטריאופונית משתי הופעות בו זמנית. ומכיון שאני לא יכול להתרוצץ מצד לצד בארץ במרדף אחר הופעות, אאלץ לוותר על אחת מהן. מגרעת גדולה באופי הלא מתוקן שלי פשוט לא תיתן לי מנוחה אם לא אדע בפרוטרוט לגבי ההופעה שנבצר ממני להיות בה (אני מאוד משתדל להגיע לכל הופעה שמצבי הפיננסי והמרחק הגיאוגרפי מאפשר לי להיות בה) אם כך ,יקירתי, פה את נכנסת לתמונה, מכיוון שאת גרה בצפון ארצנו אבקש ממך לפקוד את ההופעה ובכך להעשיר את כולנו ,בד בבד בזמן שאוכל אני לעדכן אותך בהמשך תנועותיה של קינג בארץ . ועל הבירה נתחשבן מאוחר יותר.

mickeym

New member
אני גר בחולון, אז יופי לי! ../images/Emo13.gif

אני בהחלט מתכוון להתענג על ההופעה של ננסי קינג...

Dulcinea

New member
אתמול בערב (מוצ"ש 8 במרץ)

היתה הופעה של ננסי קינג וסטיב כריסטופרסון במועדון "מיילסטון" שבמבצר שוני על-יד בנימינה. נכנסתי לפורום לראות אם מישהו הגיב על אחת מהופעותיה, ונדהמתי לראות שלא וכן לגלות שאני חתומה על הסכם. בכיף! טוב שזו לא הגינס שעומדת לה כך ומחכה. ובכן, צר לי להכאיב לך, אבל היה מדהים לחלוטין. הציפיות שלי היו יחסית נמוכות כי קראתי איפשהו ביקורת לא כל כך טובה על ההופעה הקודמת שלה בארץ. בכל זאת הלכתי, וברגע שהאישה הזאת התחילה לשיר (אם כי "לשיר" זה לא מקיף את מה שהיא עשתה שם) הרגשתי בעולם אחר או שהזמן הפסיק מלכת או מה שזה לא יהיה שמרגישים כשחווים פתאום משהו כביר. היא זמרת מדהימה ווירטואוזית מדהימה ונשמה ענקית שמתבטאת בכל הימהום שלה, והיו הרבה כאלה. גם הפסנתרן נפלא, אם כי מרכז תשומת הלב הוקדש לזמרת. היא ביצעה חומרים מקוריים וקטעים של ז'ובים וגם בקשות מהקהל ואפילו עוד ביצוע מרטיט (למי שנמאס כבר מ"מדהים") ל- Heart Break Hotel של אלביס. קשה להעביר את החוויה במילים וגם הדיסק שלה שקניתי שם לא עושה את זה עד הסוף, אלא רק מזכיר את הדבר האמיתי. לסיכום, חוויה בלתי נשכחת ואם היתה לה עוד הופעה בארץ (במועדון) הייתי הולכת שוב. אה והגינס במיילסטון לא משהו (לפחות אתמול ולפחות שבועיים אחרי ביקור שלי באירלנד) כך שבעניין זה לא הפסדת. עד הפעם הבאה
דולי

FABER

New member
אם כך אני רואה שאת מבינה היטב

את גודל האכזבה שלי מעצמי (פעמיים), עקב בעיות "טכניות" נאנסתי לנסוע לחיפה ולסדר עיניינים אך בדרך הספקתי לבקר במרתף 10 בהופעתו של אלברט בגר, נכון שזו לא אותה חוויה אבל ידי היו קשורות (וגם הרגל לדוושה בכיוון צפון) לא אתרץ לך תירוצים,זה לא יהיה לעיניין, אחרי הכול הפסדתי הופעה ובירה (לא רוצה לעשות יחסי ציבור גרועים אבל הבירה במרתף 10..... ואסור לעשן). עד הפעם הבאה (והפעם אני לא מוותר לבוס...@#$%) faber

למעלה