ננסה משהו חדש...

Digi Lista

New member
ננסה משהו חדש...

טוב אז אני מנסה להביא עוד רעיונות-הרעיון הוא כזה- כול אחד כותב הודעה עם מילה אחת בכותרת ממנה צריך לכתוב משפט שקשור לסדרה,אבל הקטע הוא שאסור לפתוח את ההודעות של האחרים,לפחות לא כרגע. זה ניסיון למשהו דומה כמו המשחק עם הדף נייר שכול פעם מקפלים ובסוף יוצא מין משהו מצחיק ומוזר...
מכיוון שברור לי שההסבר הזה לא הכי טוב אני פשוט אתחיל במילה כולשהי ואת בלי לפתוח את ההודעה הבאה שלי אלא רק לפי הכותרת תכתבו משפט(מה שעולה לכם בראש),בסוף נקרא ונאחד הכול,יצא מוזר אבל אולי גם מצחיק

ריינמון

New member
לפי מה שהבנתי

צריך להגיב מההדעה הראישונה נכון? כאילו לא ליפתוח את את העודה שהכותרת שלה היא טאי? אבל מה צריך לירשום בהודעה עצמה?

טיקיי

New member
ליסטה זה לא יעבוד

בשביל להגיב להודעה שלך צריך לפתוח אותה...

ריינמון

New member
לא נכון

אפשר להגיב מהעודה הראישונה למשל אני עוד לא פתחתי את טאי אין לי מוסג מה רשום שם

Digi Lista

New member
הרעיון הוא שהכותרת היא למעשה סוף

משפט וממנו צריך להמשיך בתוך ההודעה שלכם,כאשר את ההודעה של מי שמלפניכם לא פותחים,גם הכותרת שלכם היא בעצם המילה האחרונה במשפט שלכם שממנה צריך להמשיך... לדוגמא: כותרת:והלכו וההודעה היא:אימפמון, ריקה,וטאי נלחמו(ההמשך הוא בדוגמא "והלכו") אני שלא קראתי את מה שבתוך ההודעה שלך(ניאלץ לשמור על איפוק למרות המתח והסקרנות,מבלי לרמות,לפחות להשתדל)וראיתי את המילה והלכו מבינה שעליי להתחיל ממנה את המשפט בתוך ההודעה שלי למשל :"והלכו עד שכבאה להם" ובכותרת אני אכתוב הרגל... וכך הלאה... קצת מסובך(וגם ההסבר שלי דיי רע,כרגיל) ולא בטוח שיצליח אבל זה רק ניסיון

אלונה X

New member
למישחק הזה יש חוקים יותר פשוטים.

יש 13 הוראות, וכל אחד שם את זה לפי ההוראה. דוגמא: 1. מי 2. עם מי 3. למה? 4. מה הם עשו? 5. מי ראה? 6. איך הגיבו וכך הלאה. נגיד אחריי הרשימה הזו, מתחילים לשחק. אז ה1 שכותב כותב את תשובתו ל1. 1. מי- מאט 2. עם מי? (בתנאי שמי שכותב את זה לא רטה את התשובה של מי שמעליו... נגיד ריי 3. כי חייבו אותם 4. רקדו סלואו צמוד 5. כל החברים 6. ניסו גם. זה לא חוכמה כי זו הייתה דוכמא בילבד, ובמישחק המלא יש קצת יותר מס שאלות... (זה לקוח מהיתכתבות שלי עם מישהו)

Digi Lista

New member
כבר הגעתם לסוף?

איך???אני אפילו לא הספקתי להשתתף(אבל עדיין לא קראתי אף הודעה של המשחק עצמו ככה שאם אני טועה...
)

למעלה