נניח ו...

klavtulit

New member
נניח ו...

פניתן למרצה שלא הייתן איתה בקשר שנתיים ובקשתן המלצה לתפקיד מסויים
. היא מאד שמחה על השיחה, אמרה אפילו שחשבה ליצור קשר בעצמה כדי לשאול מה נשמע וכו'. השיחה הסתיימה בכך שתכתוב את ההמלצה ו"נהיה בקשר". נניח ויום למחרת היא טלפנה, אמרה שהיא בדיוק כותבת אותו ושאלה איזו שאלה טכנית בקשר אליו. מאז עבר שבוע ולא שמעתן ממנה, מה אתן עושות ?

היא בטח העבירה למי שצריך את ההמלצה, לא?

לא נראה לי שאת צפויה לראות את זה בעצמך. לא? בהצלחה!

klavtulit

New member
לא, היא מעבירה אלי

אין לה מושג מי בדיוק הגורם, אלא בגדול. מבאס אותי כל הקטע הזה, כי מצד אחד אני רוצה המלצה טובה, ולא רוצה להלחיץ, אך מצד שני זמני הולך ואוזל

sshir36

New member
במקומך..כן הייתי שולחת ל ה מייל או מתקשרת

משהו בנוסח: אם הצלחת לסיים את כתיבת ההמלצה אשמח להעבירה הלאה עוד השבוע... בהצלחה!

shiron number 1

New member
זה לגמרי לא מלחיץ

שלחי אימייל, תגידי שאת לא רוצה להלחיץ אבל את צריכה את זה עד תאריך מסויים. לא יקרה כלום. ההמלצה שלך תשאר אותו דבר. (באמת. אני כותבת המלצות כאלה כל הזמן. לפעמים שמים את זה בצד לרגע ושוכחים מזה. אני הייתי מעדיפה שהסטודנט יזכיר לי).

efratcn

New member
מחכה עוד יומיים ושולחת מייל

ומוסיפה גם משפט כמו ״מתארת לעצמי שאת בוודאי עמוסה״. בטוחה שתוך יום ההמלצה אצלך חזרה
בהצלחה. (בדיוק מה שקרה לי כשחיכיתי לתגובה לסקירת הספרות. עברו שבועיים והיא לא חזרה אליי ושלחתי לה מייל. אכן היא בתקופה עמוסה).

klavtulit

New member
אתן מציעות מייל, לא טלפון ?

כמובן שיותר קל לי מייל, אבל רוצה להימנע ממצב שהיא לא תגיב למייל, ורק אז שיחת טלפון... זו תקופה של סוף סמסטר, ידוע לי שזו אכן תקופה לחוצה.

מאיהתי

New member
הייתי שולחת אימייל

וכותבת כפי שהציעו לך. אם היא לא תגיב על כך כלל אז כדאי להתקשר. אולי היא סתם עמוסה וזקוקה לתזכורת בהצלחה

למעלה