נניח ותגיעו להארה...

נניח ותגיעו להארה...

מה תעשו אז?! תצאו מהארה לאחר כמה שעות וכשתירצו להצליח מחר שוב, המשימה שוב תהיה קשה ולא תצליחו?! איך תקבעו(כדי לא לחזור לאחור) את ההארה, את המצב ?! לכן, צריך לדעת מה עושים לכשנגיע להארה! לא?! חג מצות שמח לעוגי ולכל בית ישראל !/tapuzforum/images/emo9.gif

קמהדנו

New member
יש שאלות יותר דחופות ופרקטיות

כמו אילו עוגיות תאכל בפסח? אני ממליץ על קונדיטוריית וייס בקינג ג'ורג', יש שם דברים משגעים בחג המצות והקוקוס אבל הפעם תאכל ותבלע, אל תירוק החוצה!

מוטי ש

New member
איפה זה קונדיטורייית וייס?

קרוב יותר לאלנבי?כאשר הייתי ילד הייתי מקבל עוגות מה זה טעימות, עד היום אני זוכר. עוגות שמרים של שוקולד,שחבל על הזמן. לא פלא שעד היום אני מכור. סבתי הייתה מביאה אותם בימי שישי, היא הייתה עובדת שם בקונדיטוריה שקרובה לאלנבי,בשם גוטליב,שזה אומר משהו כמו אהבת אלוהים בגרמנית? אלוהים יודע ואולי גם המילון.באותה מידה זה גם יכול להיות "עז חיה" ואני בהחלט מזל גדי בריא אולם:) אלו היו הדולצה ויטה.החיים היפים.אם לא היו חיים יפים,הרי וודאי הוא שהפורום הזה היה מאוכלס בחבורה של קשקשנים מלהגים שחבל על הזמן. יש שיר כזה נדמה לי שיש בו שורה האומרת: I got to live ...:) ופעם שמעתי אדם חכם אומר: למה לחיות?(ולחיות היטב:):כי אין למעשה כל ברירה אחרת. איך לחיות:שפינוזה אומר "אהבת אלוהים השכלית". ואל תתפסו אולי במילה.שפינוזה מסיים את הפוסט הזה אך ורק בגלל האסוציאציה. מה קשור?יש שלשה כזאת.הכל קשור. :)

אתה לא תאמין

אתמול ראיתי סימטה על מונית

למעלה