ננדו היקר באדם

alona..

New member
אנא מכם, בבקשה

צר לי על כי אני מגיבה להודעה שלא נכתבה עבורי, אבל.. אנא מכם, בבקשה, הפסיקו! הפחד הכי גדול שלי הוא חוסר היכולת ללדת ילדים, נכון, אני צעירה מידי בכדי לחשוב על כך. ועדיין, זה הפחד הכי גדול שלי. ילד.. יצור קטן שמושך לך במכנס.. מלאך קטן שמחזיק לך את האצבע, כי היד גדולה מידי.. אוצר שאתה יצרת, אתה ומושא אהבתך. אין לי שום סיבה לפחד, ואני עדיין מפחדת.. אולי המילה לפחד לא ממש מתאימה.. אני יודעת שאישית היה לי קשה לי מאוד לחיות עם עצמי באם הדבר היה מוגדר כעובדה, כי מה יותר מבריאת חיים עושה אותי אישה?? אנא מכם, בבקשה, סיימו את הדיון הזה בערוץ יותר פרטי. אני בטוחה שקשה לך ``ננדו`` אין לי ספק של-``תאנה`` לא קל, חשיפת חייכם כאן היא לא הפתרון. אנא ממך, כבד את פרטיותה, הבן כי פגיעה בפרטיותה הוא לא הפתרון שלך, אני חושבת שהפרטים שחשפת עליה כאן היו מעשה אכזר. אלונה.

יעלי.

New member
ננדו!

לך תסתכל במראה...תשיר מבט ...ותחשוב...האם גם לך אין חלק במצב???..כמו שאומר חבר שלי ...פשוט -תהיה אמיתי עם עצמך..! אני לא מכירה את הנפשות הפועלות..מספיק לי לקרוא את הכתוב כדי להבין..שלא הייתי רוצה להיות במקום גרושתך. אם כל הנסיון להבין את הכאב..עברת את גבול הטעם בטוב.. גבולות לפעמים הם דבר טוב...שים לך אחד כזה...!!!! אאולי תוכל יום אחד שוב להביט במראה ..ובעיני ילדיך ותראה משהו אנושי יותר. מצטערת על התערבות...אבל אי אפשר יותר לשתוק! יעל.

אוריאנה

New member
ננדו היקר באדם

שלחת את המייל לכתובת הישנה שלי, זו שאין לה תמיכה בעברית. יש לי כתובת אחרת. חברים סידרו לי, כי אני לא מבינה כלום במחשבים. כן, אותם חברים שרק כאילו אוהבים אותי. זה הרי הכל הצגה. קל להם לסדר לי את המחשב, כמו שקל להם להגיד ``תן לי קילו עגבניות``. ואגב, אני אוהבת את גרושתך. נראה לי די ניגוד אינטרסים לשלוח לי מייל. אוריאנה

דספרדו

New member
עם כל הכבוד..ויש

ננדו לכולנו היו קשיים יש ואף יהיו, אבל בן אדם תהיה קצת יותר אתי(קה).. אני מבין שקשה לך ואתה חש פגוע וכולי.. אבל צורת ההתמודדות הזו באמת שאינה הולמת את המקום.. מה גם שלפי דבריך (אם הבנתי נכון.. לא מספק משום בחינה).ולכן תגובה ענינית לענין לא תבוא-לפחות לא מצידי. באמת ננדו עבור לערוץ פרטי יותר... אם באמת ברצונך ביחס לבעיה זו או אחרת אנא העלה אותה בקווים כלליים יותר. מה גם שלטנגו צריך שניים וכרגע נראה יותר..שזהו ריקוד סולו. אז בבקשה בכל מקרה שלכל הנוגעים לענין יהיה רק טוב-ואני מתכוון לכולם.

אוריאנה

New member
אלונה, רק לידע כללי

אין בעברית ``אנא ו``בבקשה`` באותו משפט, בי ``אנא`` זה ``בבקשה``. אני רוצה לכתוב לך שיר של רחל, המשוררת האהובה עליי: בן לו היה לי, ילד קטן, שחור תלתלים ונבון. לפסוע עימו בשבילי הגן. ילד קטן. ``אורי`` אקרא לו, ``אורי שלי``. רך וצלול הוא השם הקצר. רסיס נהרה. לילדי השחרחר ``אורי`` אקרא. עוד אתמרמר כרחל האם, עוד אתפלל כחנה בשילה, עוד אחכה לו. נ.ב ילד זאת באמת שמחה גדולה. הלוואי שהיה לי עוד אחד. אוריאנה

יפעת*

New member
ננדו-פניה אחרונה בהחלט

טרחתי ופרטתי בפניך את הסיבות למחיקת הודעתך הקודמת שכללה את אותם הפרטים בדיוק, ואילו אתה בחרת להתעלם ופרסמת את אותם הדברים בדיוק שוב. לצערי הרב לא הייתי ליד מחשב בזמן המתאים בכדי למנוע את קריאת דבריך על ידי אנשים רבים. שוב אני מבקשת ממך, איני יכולה למנוע ממך את מסע הנקמה שלך אבל אני יכולה למנוע ממך לעשות אותו כאן! לכן, אם שוב יתפרסמו דברים ברוח זו על ידך לא תוכל לכתוב יותר בפורום זה בכלל יפעת

יניבוש

New member
יפעת את לא בסדר...:p

יפעת, אני כידוע ניגש לפורום /צ`ט רק בזמן עבודה. אי לכך ובהתאם לזאת אני לא זמין כל הזמן לקרוא..... אם את יכולה להבא למחוק הודעות רק אחרי שאקרא אותן.... בברכת חיוך גדול [שאני עדיין לא יודע איך לעשותו...] ושבוע טוף. ממני יניבוש

למעלה