נמ
|אאומר||מרי|

p r u d e n s

New member
נמ../images/Emo167.gif|אאומר||מרי|

מלא זמן לא פתחתי פה שרשור
הקיצר בא לי לפתוח איזה תחרות שהזוכה בה תקבל פרס- על חשבוני! וזה פרס שווה מאוד אך מסתורי
נגייייייד שהנושא של התחרות יהיה- המילה המאגניבה! נכון שיש בעע, נמ, אההמ וכאלה, אז תמציאו לכן מילה משלכן ואני אשפוט ואחליט למי יש את המילה הכי מאגניבה והיא תזכה בפרס השאווה והמסתורי. ניסיתי לעשות תחרות תיאוריות בנושא ענת אבל זה לא תפס
בכולופן, תשתתפו, פליז, כי אם לא אני יוצאת מפודחת

ODana

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאוקיי ../images/Emo23.gif

המילה המאגניבה שלי היא: שווס
(פירוש: שווה + הורס) מתי משתמשים במילה הזאת? כשרואים את אשטון קוטשר למשל... ||לב

sisty

New member
../images/Emo127.gifחחח,../images/Emo41.gif|המילה שלי../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

ו........קבלוּ
נשנס
לאאאאאא! אל תיבהלווו! הסבר:
נ'-ניצול
ש'-שירשור
נ'-ניצול
ס'-סתמי ........
חחח, זה שסתם בא לרשום משו............חחח

אוקי שלי...

דטפש- ד- דפוק ט-טימטום פ-פיגור ש' - הנקודה הזאתי שהופכת את ה-ש ל-ס, אז זה סתם עם שגיאת כתיב... אומרים את המילה כשרואים מישהו דפוק, מטומטם, מפגר וסתם - למשל - מישהו מפורום אופנה או בצפר או ענת...

i l i

New member
הלו! אני מפורום אופנה..!!

אז תרגיעי..!! חח סתם.. אבל לא להכליל פליז.. קיצר מילה מאגניבה.. אממ אני? סתם זה קשה להמציא מילים..

E s p i o n

New member
../images/Emo15.gif

שרווינג אומריםת'מילה הזאת כשמיתכוונים למשהו אפילו יותר מגניב ממגניב כאילו בומבסאטי

שלקע

New member
שלי!

המילה שלי היא.... קוקי! משתמשים במילה כשאין מה לומר או כשסתם מנסים להצחיק.. קוקי...

gilliosh

New member
שלייי (אם אני יכולה)../images/Emo41.gif|איאווין|

וואפי וואו איזה יופי !!! זה ממש חמוד ואני תמיד אומרת את זה....

missy j

New member
עכשיו אני...../images/Emo88.gif

המילה שלי היא: גאאאד זה כאילו בא מהביטוי oh god אבל זה בלי ה - או ומושכים את זה ככה ארוך וזה בן דוד של דאאאהה אבל משודרג - כי משתמשים בזה כל פעם שבהלם...
אני הדבקתי את כל החברות שלי בזה גאאאאאאאאאאאד!

i l i

New member
יוו זה הכי יפה! אני גם תמיד אומרת

אותה.. טלפתיה או מה??

גמאני אומרת ../images/Emo9.gif

והמילה שלי היא: שיסטי
אני וחברות שלי- ניצן ואלה כל הזמן אומרות את זה שאנחנו אומרות מישהו יפה, אומרות ביחד (בד"כ כי יש לנו אותו טעם...) שיסטי, מסתכלו אחת על השנייה וצוחקות
חחחח זה קורע
אבל לא סתם אומרים שיסטי, אלא במבטא כזה מאוהב.. חחח כזה שיייסטי

חחחח אביטל ../images/Emo6.gif

יו נואו..... אני ב-6.4 בסופה.........!!! אני נוסעת לבר מצווה של אלון! וכמובן ב-30.6 אני בבארי!! זה התאריך שלה בר מצווה נכון?!? תשאלי את צליל אם היא מזמינה אותי
חחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא יהיה לה נחת ממני !! חחח אני צריכה להסתובב בכלללל המסיבות!! אבל כולםםם אמאאאא
ויום אחרי זה יסמינושששש באה
טוב מאמוש מתה עלייך אני זזתי
בה ביי

למעלה