נמ נמ נמ:X חדשה..

hadarh111

New member
נמ נמ נמ:X חדשה..

אמממ קוראים לי הדר.. ואני מגב"ש(גבעת שמואל..) שזה ליד פתח תקווה ואני בת 16 ו10 חודשים(והתחלתי נהיגה אבל זה סתם להתלהבותP:) ובאתי לפה בגלל" אנוכי ואני":)

Infinity AL

New member
../images/Emo24.gif שלוםם

אני שיר, כמעט 17. גם אני לומדת נהיגה, שיעור 24 נראה לי...
ברוכה הבאה!!

eynav br

New member
ברוכה הבאה

*מקאנה* אני גם רוצה כבר לעשות רשיוןןןןןןןןןןן עברתי את ה17 ואפילו לא התחלתי
ואני גם לא אתחיל בקרוב לצערי...

eynav br

New member
אה ועוד משהו

לא תמיד זה בעיית הגיל, צריך כסף בשביל לעשות[זה לא שאין לי כרגע אבל אמרתי את העיקרון שלא לכולם יש..]

hadarh111

New member
אני מתנצלת..

משום מה הבנתי שאת בן:X אממ וואי ברזיל הייתי אומרת שזה מגניב אבל אני לא בטוחה אם הייתי רוצה להתחלף ממשP: אממ 18 זה מאוחר אני בקושי התאפקתי.. אבל נו וואל לא כולם כמוני..יש כאלה שלא ממהרים ובעניין הסף זה גם תלוי בך אני נגיד חסכתי שנה וחצי ואספתי לבד כמעט חצי סכום כדי לעזור להורים.. אני אל טוענת שזה קל עבדתי קשה מאוד אבל מי שרוצה בהחלט יכול:)

eynav br

New member
במקרה שלי כרגע

זה לא הבעיה.... אבל גם לא לכולם יש מאיפה לחסוך כסף או אין מקום לעבוד וכו' לא משנה נו...חחח ברזיל היא מדהימה!!!כל כך שמחה שעברתי לפה, שהייתה לי הזדמנות להכיר את המדינה, התרבות, השפה והכל! כיף לי פה! חח טוב אחרי שנה וחצי של כלום התחלתי לדבר ולהנות...דווקא בסוף...

hadarh111

New member
כע אבל בגיל כל כך מאוחר

להחליף בית ספר(איך תהיה לך תעודת בגרות?) שפה..( איך את יודעת לדבר להבין) מנהגים.. חברים.. הכל:/ נשמע לי מרתיע

eynav br

New member
דווקא נחמד...

אמ.. אם כל זה היה קורה שנתיים יותר מוקדם זה היה מעולה בשבילי אבל גם ככה אני שמחה על ההזדמנות שיש לי פה.. תעודת בגרות אין לי ולא תהיה בקרוב אם תהיה בכלל...[כניראה שלא תהיה ברירה אלה להשלים אם אלך ללמוד אפשהו] שפה לומדים וברור בהתחלה קשה אבל בסוף זה משתלם! להכיר תרבות שונה, אנשים חדשים, לטייל וטיילתי המון... השתנתי פה המון, יש פה אוכל טעיםםםםםםםםםםם
תרבות שונה ודיי נחמדה... כיף לי עכשיו פה..אז נכון שעכשיו אני כבר לא בבי"ס ואין לי הרבה מה לעשות וגם שהייתי שם סבלתי קצת לשבת כל היום ולא לעשות כלום ולא להבין כלום. רק עכשיו התחלתי לדבר את השפה ואני כבר לא בקשר עם אף אחד כי סיימתי ללמוד והם יש להם מבחנים..בכלל שנה הבאה הרבה עוברים לערים אחרות, תלוי באוניברסיטה שהם התקבלו אליה..וזה מרחקים ענקיים. בכל מקרה גם אני לא יהיה פה שנה הבאה, נישאר לי שלושה חודשים להיות בברזיל...ואני אחזור רק שנה הבאה,ההורים שלי נישארים פה

Blue Aura

New member
ברוכה הבאה. ^____^ ../images/Emo189.gif

אני הילה. :] השתלבות נעימה. =]

למעלה