נמשים...

poised

New member
נמשים...

שלום, אני בת 21, מגיל 15 בערך נהיו לי יותר נמשים על הפנים בצורה שלא מחמיאה לדעתי, ואני נאלצת להסתירם עם כמות לא מבוטלת של מייקאפ- דבר שמאוד מפריע לי (המראה השפכטלי)...\= שמעתי בעבר על כלות ודוגמניות שעברו טיפולי הסרת נמשים או לפחות טשטוש שלהם....הייתי רוצה לדעת יותר על טיפולים אלו. והאם ישנן משחות/קרמים שאפשר לנסות במקרה?
 
נמשים

יש כל מיני דברים שניתן לנסות שכמובן שחלקם מתאים יותר וחלקם פחות פני לרופא עור לקבלת ייעוץ. מה שאת צריכה לעשות הוא להמנע באופן מוחלט מלהחשף לשמש : מריחת מסנן קרינה על אזורים חשופים כל שעתיים. להשתדל לא לצאת החוצה בשעות המסוכנות. בברכה ,
 

poised

New member
תודה רבה!...האמת שפניתי לרופא עור

והוא אמר לי שאין לו מה לעשות ולפנות לכללית אסטטיקס...אז או שהוא סתם לא שש לשתף פעולה..או שלא יודעת...\= בכל אופן טוב לדעת שיש פיתרון כלשהו... ושאלה קטנה נוספת האם קרמים להסרת כתמי עור של נשים בוגרות(פיגמנטציה) יוכל לעזור במקרה של נמשים?
 
תשובה

יכול להיות שהוא כיוון לטיפול בליזר מסוג q-switched אשר עוזר רבות להבהרת נמשים. לגבי שאלתך הקטנה - זה תלוי באיזה קרמים מדובר - תבדקי אם רשום במרכיבים את החומר הידרוקינון ובאיזה אחוז.
 
למעלה