נמרי

bobani

New member
נמרי

לא סיימתי אותו יש לי עליו המון עבודה. להוסיף רעמה אוזניים ועוד אז מה דעתכם ?

אימאל'ה נמר ../images/Emo70.gif

מדהים

roy puppets

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הנמר נראה מקסים! הוא גם נראה אמיתי והוא גם חמוד ו"מצויר" כזה (כמו סימבה)

simba6

New member
ממש כמו נמר אמיתי

יופי של בובה! יש דיוק בכל האיברים והפרטים... אוזניים זה אחלה, רעמה עשויה להפוך אותו לאריה.. למה אמורה לשמש הבובה? היא די מפחידה בעקר השיניים... אם היא מיועדת לעבודה עם ילדים קטנים אני הייתי מורידה את השיניים... סימון

bobani

New member
להפוך נמר

אני חושבת שאני יהפוך אותו לאריה , מאוד בא לי המימד של השיער, דווקא ניסיתי אותי בגן ילדים והילדים השתגעו על השיניים , להפך הם ביקשו להרגיש אותם וצחקו שזה רך

simba6

New member
אם ככה אז לכי על זה...

איזה כיף שהילדים התלהבו...

אפילו בספארי אין נמר כזה../images/Emo70.gif

אז למה להפוך לאריה
יופי של עבודה, דיוק בפרטים הקטנים ואפילו בלי שהספקת להכין לו אוזניים הוא נראה נמר אמיתי. סיימי אותו ואז תכיני גם אריה... מצטרף לשאלה של סימון, האם הוא מיועד למשהו ספציפי או שנבנה רק לשם ההנאה? יש לי מה לומר גם בנושא הפחד האפשרי של ילדים מבובות באופן כללי אבל נשמור זאת לדיון אחר בהזדמנות.

bobani

New member
כלי

אני מדריכה בכירה באומנות גם שיקומית - כלומר: אני מדריכה סוגים שונים של אוכלוסיות גם מבוגרים וגם ילדים אם זה אוטיזם או פיגור קל, או כל מה שקשור בעיכוב התפתחות. את הנמר אני מכינה ככלי לביטוי מפחדים, והתמודדות מול החיים. מעבר לכך ניסיתי את הנמר בגן רגיל שבו אני מלמדת והתגובות של הילדים היו מדהימות , והפתיחות שלהם לשוחח על הפחדים יצאה עוד לפני שדיברתי וזה זרם כמו קסם ואפילו עזר לילד חמוד שמפחד ממסכות, וגילה לנמר למה הוא מפחד (מתברר שהיה כניראה יותר קטן . אחיו הבהיל אותו עם מסיכה ). חסרים לי חומרים להשלים את הנמר אז יקח לי עוד קצת זמן . לבובות שאני מכינה יש מטרה ובכך יש לי הנאה. כי כך גם הבן שלי משתתף בהכנה ומביעה את דעתו ויש תיקשורת איתו, כך למשל את בובני ממש בניתי ע"י הוראות ברורות שלו ואמר לי איזה צבע העיניים וביקש שיהיה לו שיניים ולשון. והיום כשקשה לו הוא מכניס את ידו לבובני ומתבטא ומדבר ולפעמים הוא פונה לבובני בעצמו ומנהל שיחה לבד ואני צופה ומקשיבה. ומתרגשת מאוד שמצאתי דרך לעזור לו .... מתרגשת גם עכשיו שמדברת על זה אני מודה לפורום שנותן לי מקום להתבטאות . תודה לך דודי ולשאחר חברי הפורום שאתם פה

simba6

New member
מרגש מאד מאד

איזה מדהים שמצאתם כלי שעוזר לו להביע ולשתף... בן כמה הילד שלך? ומדהים השיתוף שלך... את פותחת (לי לפחות) אפשרות של לשתף בדברים ובשאלות עמוקות /חושפניות יותר... תודה! סימון

bobani

New member
הבן שלי בן 10

וכניראה שהמימד הזה של המחשב עוזר לי להיפתח כי אני לא רואה אותכם וזה נותן לי יותר ביטחון להתבטא. וחוץ מזה שזאת פעם ראשונה שאני כותבת אם בכלל יש לי תוכנה שבנו לי שמתקנת אותי כי אני דיסלקטית מאוד ואני מתלהבת מהיכולת שלי לכתוב ....:)

פ י ו ל ה

New member
נמרון מקסים ומלא אופי

וגם אוהבת את רעיון האריה, חושבת שהשיער הפרוע יעניק לו דינאמיות שמאוד תוסיף לו בשעת ההפעלה וייתן קונטרה לעיניים הגדולות שלו. שיהיה בהצלחה! ואם את מחליטה על שינוי, אל תשכחי לעדכן אותנו בתמונה המחודשת !

למעלה