נמרה עושה קאמבק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נמרה עושה קאמבק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך הפורום בלעדיי? לא הייתי פה איזה שלושה שבועות אני בטוחה שיש המון דברים חדשים אבל אל תדאגו אני אשלים כשאני אחזור הביתה (לונה אני באמת לא יודעת מתי זה יהיה). כרגע אני בשוהם אצל בת דודה שלי כי גיליתי שאצל הסבא והסבתא שלי אין מחשב בכלל שלא לדבר על אינטרנט. אין לי מושג אם ההודעה הזאת חד פעמית או לא, אבל כמה שאפשר אני אשתדל לכתוב ולהתעדכן. לונה תעדכני אותי באנשים החדשים ובנושאים שדנתם עליהם כי אני לא מבינה פה כלום... ד``ש לחיפושיט השולטת המלכה!!!!!!!!!! לונה אל תזדעמי עלי לכי לבדוק בהארי פוטר ד``ש ענק-ענק לכולם-כולם!!!

חיפושיט

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

נמריישין!!! מה קווה אחותי הכל סבבה אגוזים?... <מושפעת מקיציס ופר4ידמן הענקים< יאאאלה רבאק תחזרי!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא רצה להשמע נקבה אבל: ג`ואי ופייסי סוף סוף עשו את זה!!!!!!!! הגיע הזמן!! נתראה נמרה!! =)

חיפו!!!!!!!!!!!!! REUNION !!!!!!!!!

הכל סקסמים וטל מוסרי (אין לי כוח לכתוב סקס רווח סמים) !!!!!!!!!!!! אני לא מסתכלת דוסון קריק.. זה לא משהו מעניין אותי.... אני יותר בעניין של פרנדס פוראבא ופאוור פאף גירלז!!!!!!!!!!!!!! כי סבאסבתא (אין דרך אחרת לכתוב את זה מחובר) מחוברים למתב (לא דיגיטל) ולא לתבל המחורבן שלי בנצרת עלית. יוווווווווווווווווווו אני מתה על באטרקאפ!!!!!!!!! חיפו, נשמה טחול לבלב מערכת עיכול שלי!!!!! נשתמע נזדעזע נפעפע ויאלה ביי!

חיפושיט

New member
יאאאאאאאאאאאאא2

אוףף, אין לי דרך לראות פוור פאף גירלז, אבל שמעתי שזה טוף!! נמריישיןם- תחזרי!!!!!!!!!!!!! בע! :cool:

למעלה