נמצא כלב בחולון

נמצא כלב בחולון

כרגע לא ברור אם זכר מסורס או נקבה, הנושא בבדיקה הלך אחרי אמא שלי מאיזור הקניון (גולדה) וכרגע הוא אצלה בחצר האם מישהו מזהה? אני מתחילה לעבור על מודעות...

קואלהלה

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif

הבעלים שמחו? איך היא אבדה? היא נראית מקסימה

בוא נאמר

שהיום קיבלתי המחשה לכך שלא כולם מתנהגים באופן שווה לכלבים שלהם. אשה מבוגרת שאומרת שהייתה בחו"ל והכלבה ברחה, מפתח תקווה (נווה עוז) לחולון. התקשרתי למוקד השבבים ולקחתי את הפרטים של השבב, הם לקחו גם את שלי והתקשרו אליה והיא הספיקה ישר להתקשר אלי. אמרה שיש לה כמה 3 כלבים וזאת הכי אהובה, כנראה כלבה של הנכדים. אמא שלי החזירה אותה והכלבה משכה לכיוון הבית ורצה פנימה והתחילה להשתולל בחצר עם 2 הכלבים הנוספים. הבעלים שמחה ורצתה לשלם לאמא שלי שסירבה. שום מודעה לא פורסמה, מצד שני השבב היה מעודכן והם התקשרו אלי... לפחות זה.

יפי זיק

New member
הכלבה הגיעה הביתה

אני מאוד רוצה לדעת איך עובד הנושא של השבב.אבד לי כלב לפני חודש וחצי, יש לו שבב .האם יש לי סיכוי לקבל אותו. ספרי לי איך זה היה אצלך.בכל אופן אני מאוד שמחה בשבילך.

מאמוש

New member
../images/Emo13.gifגם אני אוכל לספר לך..

זה פשוט- יש אנשים טובים שהם מוצאים כלב הם הולכים לבדיקת שבב אצל הוטרינר ומזה בעצם
לוטרינר יש מכשיר שמאתר אם יש לכלב שבב (שזאת בעצם לוחית אלקטרונית הנושאת את הפרטים של הכלב.) ואז הוא מעביר את המכשיר על גוף הכלב (יכול להיות גם מספר פעמים.) ואחרי זה מודיע אם לכלב יש שבב או לא. אם לכלב יש שבב וכשמספר השבב בידך (הוטרינר אומר לך את מספר השבב וחשוב לציין שלכל שבב יש מספר יחודי משל עצמו.) את מבררת בעזרתו דרך מאגר השבבים את פרטיו של השבב ושם רשום איך קוראים לכלב, כתובת בעליו, טלפון וכו' וככה בעזרת השבב מאתרים את הבעלים.

ella100

New member
התאור של מאמוש מדויק אבל

בפועל-יש כמה סוגי שבבים ואם לוט' הבודק אין קורא שבבים אוניברסלי, עלולים לפספס ולא "לקרוא" את השבב. השבבים לפעמים נודדים בגוף-כך שיש להעביר על כל הגוף.

למעלה