נמצא יורש ל- DJ MESH !

rockninja

New member
נמצא יורש ל- DJ MESH !

DJ Spikes הוא היומרן החדש מבית ההפקות של יאגא. הוא מתקלט במועדון חדש שנקרא Home Club (כאילו מועדון של כושים) זה בעצם גילגול חדש של הבייס. לפרטים הכנסו ללינק. כאן

Killa TzzzT

New member
לדעתי די ג´י לא משהו ביכלל

מבחינת טכניקה שמעתי אותו פעמיים והספיק לי לראות שהמיקסים שלו ממש לא טובים אם הוא עושה כי הרבה פעמים הוא חותך שירים ושם אחרים. מבחינת בחירת שירים לא לטעמי אבל זה רק אני. לפחות הוא מתאים את הבחירה שלו לקהל שנמצא במועדון שזה יעני מיינסטרים לא מתפשר עם קצת קלאסיקות.

DJ$upreme

New member
א) יש לו טכניקה טובה וזה הוכח בג´י

ב) בחירת שירים זה כבר באמת עניין של טעם אבל לאדון ספייקס יש קהל מהגדולים בארץ בתחום ההיפהופ, אז כנראה שהוא לא כזה מוזר.

Killa TzzzT

New member
ממה שאני שמעתי אין לו טכניקה

המיקסים שלו על הפנים, והוא חותך שירים במקום לעשות מיקסים בהרבה מיקרים.. ועל בחירת שירים אני לא יכול להגיד יותר מידי כי כל אחד והטעם שלו... אני לא אוהב את מה שהוא מנגן.

שאלה

איזה סגנון הוא שם? יותר מוזיקה שינגנו בג´י, או במועדון שסתם יש בו רחבת ראפ? (מיינסטרים)? מישהו מתכוון ללכת?

da^Lord

New member
אתה מדבר על מש?

לא יודע מבחינת טכניקה של מיקסים, אבל בסקראצ´ים ,עכשיו שאלארם פרש הוא לדעתי מספר אחד בארץ. והוא אפילו עובר את אלארם לדעתי מהבחינה הזו.

TeeAnTee

New member
לדעתי

הסקראטצ´ר הכי טוב בישראל עכשיו זה דיג´יי סאבו, יש לו סטים שלמים של סקראטצ´ים משהו לא מהעולם הזה.

da^Lord

New member
אה נכון..

יש לו מוזיקה יותר מיינסטרימית בבייס, יותר לכיוון להיטים שפונה לציבור רחב יותר מאלה המעמיקים בהיפ-הופ, אבל הוא משלב גם היפ-הופ טוב, סה"כ זה סגנון שונה מהג´י או הדינמו, בינתיים אני רואה שהוא מצליח (הצליח) למלא את הבייס עד אפס מקום.. וזה אומר שהוא טוב במה שהוא עושה/מתכוון לעשות.

למעלה