נמצא אחרי US וממוגרפיה BIRADS 4C

נמצא אחרי US וממוגרפיה BIRADS 4C

שלום לכן,

עשיתי בדיקת ממוגרפיה ואולטרהסאונד ונמצא לי גושון בגודל 5 מ"מ שמוגדר כ-BIRADS 4C, קראתי על זה קצת באינטרנט וזה רק יותר הדאיג אותי. ביום ראשון אני עושה ביופסיה.
האם יש פה מישהי שהיו לא אותם ממצאים ולבסוף הסתבר שמדובר בגידול שפיר בלבד? אני ממש לחוצה ופוחתדת.
תודה

מחבקת אותך לפני שאני כותבת

לדאבוני אין לי משהו טוב לומר לך מאחר ואלו היו בדיוק הממצאים שלי באולטרסאונד והביופסיה אשרה זאת,
אני בעוד שבוע בבה"ח רמב"ם בניתוח של כריתה ושחזור של השד,
מה "שטוב" הוא שמצאתי את הסרטן בזמן ללא גרורות אבל עכשיו אני לפני ביופסיה שוב בגלל בלוטות למפה מוגדלות אבל אתמודד,
למעשה מה שאני יכולה לומר לך הוא שלחץ/פניקה ועוד לא תורמים
זה בסדר להגיב אייך שתבחרי מתוך הכאב הזה אבל יחד עם זאת אני במשך חודשיים של בדיקות מקיפות שמרתי על קור רוח,,בכיתי והתפרצתי לא ליד הילדים אבל התמודדתי ,שוחחתי עם עו"ס של האגודה למלחמה בסרטן נעזרתי בכל איש מקצוע וזהו,,לא צריכה יותר,,מבחינתי אין משהו אחר מעבר לעובדה שאני רוצה את חיי בחזרה,,העבודה והחיים
משהו מאד השתנה לי בתחושה של החיים עצמם ובכלל אבל הכול קיבל פרופורציות אחרות,
אני אשמח לסייע לך בהמשך,,במסרים או במה שתבחרי, והכי חשוב לא מתים מזה,יש חיים אחרי תזכרי את מה שכתבתי לך,

שבת שלום

תשובה

ערב טוב לך
תצטרכי המון סבלנות.שהדיקור יעבור בהצלחה ורק בעוד 10 ימים מהביופסיה תהיה תשובה ברורה.זהו הגדרה של חשד ברמת סבירות גבוהה .אבל תמיד צריך לחשוב באופטימיות. פנינה

למעלה