נמצאה חמוסה אלבינו

Snuki

New member
נמצאה חמוסה אלבינו

חבר וטרינר מהעבודה מספר לי שהביאו לו חמוסה שנמצאה ברחובות, כנראה באיזור פתח תקווה, לא יודע עוד מספיק פרטים על המקרה. בכל אופן, הערב הוא מעביר אותה אלי, יש לי את סאפי שתשמח לחברה באופן זמני.
אבל אני מניח שהבעלים איפשהו עצוב מאוד בלעדיי החמוסה שלו. (אני רוצה להאמין שהיא לא ננטשה)
בכל אופן, כל מי ששמע, או יודע משהו, נא ליצור איתי קשר 052-8961474
בינתיים היא תהיה אצלי, אני לא ממש יודע איך להפגיש בינהן, בינה לבין סאפי שלי, אשמח להצעות. היא לא תוכל להשאר יותר מדי זמן. אז אשמח גם לאחר תקופה שבה ננסה למצוא את הבעלים למסור אותה למשפחה אוהבת שיודעת איך לטפל בחמוסים.
הבנתי שהיא די מבוגרת, מקווה שאת שנותיה האחרונות היא תעביר בשמחה ובמשחקים!

WTR

New member
אם יהיה צורך באומנה דבר איתי

העיקר שלא תגיע לרחוב או לידיים לא נכונות

אני ממליצה לתלות מודעות עם כותרת בולטת של "נמצא חמוס" ברוטשילד ורחובות ראשיים אחרים, בפארק הגדול, אצל וטרינרים באזור, חנויות לבעלי חיים, ובאזור בו מצאו אותה
בד"כ הם לא מתרחקים מהאזור בו הם חיים ורוב הסיכויים שהבעלים גרים לא רחוק משם

לגבי החמוסה השניה, אתה יכול לקרוא במאמרים יש מאמר שנקרא איך להפגיש בין חמוס לחמוס אחר או חיות אחרות

Snuki

New member
אני חושש שאצטרך.

לפי השיניים שלה (נראה לי שזו נקבה) היא מאוד מבוגרת (הרבה אבן שן)
ואני חושש שאין לה עוד הרבה זמן. ולצערי אני לא אוכל לספק לה את השיבה שמגיעה לה :( כדאי למצוא לה בית שמבין את זה.

WTR

New member
אבן שן לא חייב להיות אצל קשישים

לג'ייד התחיל אבן שן רציני כבר בגיל חצי שנה
אולי יש כאן כמה חברים שיוכלו לתרום 50-100 ש"ח לבדיקה? אני מוכנה לקחת אותה לוטרינר שיבדוק מה המצב שלה והאם אפשר לעזור לה אבל אין לי אפשרות לעזרה כלכלית...

למעלה