נמנמ

alt loc

New member
אני חושב שלא אבל אחי כל אחד והשיטה.

אם אתה לא ממליץ על voxengo אז על מה כן? אני לא יודע מה איתך אבל אני עושה את זה כי כל סאונד שאני נוגע בו אני מביא אותו לרמה כזאת שתהיה לי נגיעה ממש קטנה במיקס

krypto

New member
אם אנחנו מדברים על מכשירי VST

כלומר לא חיצוניים אני ממליץ מן הסתם על WAVES כמובןאו על T racks לדעתי הם עדיפים על Voxengo מצד שני אולי אתה מכיר את ה Voxengo לפני ולפנים ואתה מביא ממנו תוצות מצוינות. כפי שאמרת זה עניין של טעם ושל צורת עבודה אישית שנכונה לאחד ולא נכונה לאחר. לגבי בייסליין ספציפית התכוונתי שכדי להגיע לסאונד גדול ולפנים (כי ב full on עסקינן) אין צורך בקומפרסור בכלל כדי ליצור אותו כשיש לך preset מנצח.

alt loc

New member
../images/Emo98.gifתראה

גם אני התחלתי לעשות full on עד לא מזמן עשיתי pogresive ואני מנפח את הסאונד של הבייס עם ה Voxengo ומרים אותו קצת בווליום ואז משחק עם המיקס ככה יותר קל לי במיקס אבל שוב על טעם ועל ריח אין להתווכח אחי עם תרצה כיון ל אני יכול לתת לך preset ואז תבין למה אני מתכוון ואם זה לא טוב אני מוריד את הכובע אחי

TidalStudios

New member
קומפרסורים

שמע.אני לא יודע איפה "חקרת" וכמה "לעומק", אבל אני חולק על כל מילה שאמרת, אני מצטער. עבודה נכונה עם קומפרסורים יכולה להוציא בס חולה (כן זה שכולם מחפשים ש"נותן בראש") גם מה VB1 של הקיובייס. מה שיכול לחסוך לך אפילו עבודה עם EQ (כי אני מניח שאתה משתמש ב WAVES במקסימום, ולא יצא לך להשקיע על POWERCORE או כל מחשיר חיצוני אחר, נכון?). שורה תחתונה, קומפרסור זה הכל והכל זה קומפרסור. ככה סתם, כי מעצבן אותי היהירות שמתחבאת מאחורי הדברים שלך. מה עוד שהם לא נכונים בשיט.

krypto

New member
אתה יכול לחלוק עלי עד מחר

אני יודע איזה תוצאות יש לי על המחשב, בדקתי אותן על הרבה אוזניים אחרות של מבינים מתחום הסאונד ומתחום היצירה, מן הסתם - זה עובד. חוץ מזה זה עניין של טעם כפי שאמר alt loc כל אחד והשיטה שלו. אם אתה מזהה יהירות מאחורי הדברים שלי בדוק איפה בעצמך אתה מרגיש רגשי נחיתות כי זו ממש לא היתה הכוונה שלי. נחרצות אולי כן ועל כך התנצלתי. פשוט הקדשתי לנושא הספציפי הזה כמויות זמן עצומות, אז כן יש לי מה להגיד בנושא. כן, אני עובד עם מכשירי Out board (איך אפשר בלי). לא, אני לא משתמש לא בהם ולא בWAVES ולא בשום קומפרסור על הסאונד בייסליין כי ה source עצמו מיפלצתי ולכן אין בהם צורך ליצירת הסאונד עצמו - גם לא בחבילת t.c.electronic שהזכרת שהיא אכן חבילה נפלאה ואיכותית, בזה אני בהחלט מסכים איתך. מבחינתי - תכנות זה הכל והכל זה תכנות. שוב, כוונתי האחרונה הייתה להתנצח או להרגיז, הפורום הזה הוא מבחינתי מקום שבאים אליו לעזור ולקבל עזרה ולא לנהל קרבות. אשמח לשלוח לך דגימה אם זה מעניין אותך. Peace and Love

HeavenlyB

New member
לדעתי

זה גל סינוס פשוט. את התדר המדוייק אני לא יודע, אבל לדעתי זה בסביבות האחד קילוהרץ.

kundara

New member
עשיתי לך פריסט

פשוט פתח את הפלאג A1 ותעלה את ה program הזה. תנגן אותו בתווים הגבוהים beep.zip

davlav

New member
המשטרה

עוד מחפשת. האהא! THEY'LL NEVER FIND ME!!! תודה לכל העונים. אל תסגירו.

למעלה