נמנמ

אביבא

New member
נמנמ

בטח לא תראו את זה [זה באחד השרשורים למטה] אז המממ. אתן לגמרי ב-ט-ו-ח-ו-ת שהתמונה הזו היא התמונה של העטיפה של הדיסק ? [וכמובן שחתכו את קוו..] Oם

Eti No Name

New member
וייי כפרע לא הבנת ../images/Emo14.gif

אני חשבתי שזאת העטיפה של האלבום.. ולא שמתי לב שזה גזור מהתמונה ששמת. ../images/Emo3.gif אבבבבבל הדר תיקנה אותי שזה לא באמת.. :]]

אביבא

New member
כפרעליי העמה הלא מבינה כלום ../images/Emo7.gif

בקיצור, טוב שכן. ../images/Emo2.gif

../images/Emo207.gif שאלה

מישהי תוכל להגיד לי את כל השירים של הבקסטריט בויז שיצאו להם קליפ ותיאור בקצרה של הקליפ? תודה!!../images/Emo24.gif

Eti No Name

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo14.gif

-1996- * מהאלבום Backstreet Boys ../images/Emo27.gif We've got it goin' on - הקליפ הראשון של הבויז מתאר את הבויז בהופעה רוקדים/ שרים באולפן/ משחקים במגרש כדורסל. [תמונה בצד.] Anywhere for you - הקליפ מראה את הבויז על חוף הים לבושים בלבן. Get Down - כדור דיסקו שבתוכו הבויז רוקדים. [../images/Emo6.gif] I'll never break your heart - יש 2 גרסאות לקליפ הזה [וגם לשיר, אחת בספרדית ואחת באנגלית] : אחד שהם בעצם בשלג ואחד בבית דירות שכזה שכל אחד מהם בדירה משלו עם בחורה. ../images/Emo3.gif Quit playing games - הבויז במגרש כדורסל בסתיו.. אח"כ הם רוקדים רטובים ../images/Emo99.gif -1998- * מהאלבום Backstreet's back ../images/Emo27.gif Everybody Backstreet's back - הקליפ מתואר בסגנון ספוקי - טירה, דמויות מפחידות, והפקה מאוד יקרה. הבויז ישנים בטירה מפחידה שהופכת אותם למפלצות [ בריאן - איש זאב, אלכס - פנטום האופרה, ניק - מומיה, וכו'..] As long as you love me - הבויז באים לאודישנים שהבוחנות הן 5 נשים מושכות. [אחת מהן כמובן היא ליאן, אישתו של בריאן] All I have to give - הקליפ מראה את הבויז רוקדים ושרים.. ../images/Emo3.gif אין לו כ"כ קונספט חח. -1999- * מהאלבום Millenium ../images/Emo27.gif I want it that way - הקליפ הכי מוכר של הבויז. הבויז בשדה תעופה, באים לעלות על המטוס. Larger than life - השנה היא 2000 ומשו, הבויז בחלל. הקליפ הכי יקר ומושקע של הבויז. ../images/Emo47.gif Show me the meaning of being lonely - הקליפ מראה את הכאב האישי של כל אחד ואחד מהבויז. בריאן עבר ניתוח לב פתוח, קווין איבד את אביו, האווי איבד את אחותו באותה שנה.. וניק ואלכס סתם בוכים. ../images/Emo3.gif The one - הבויז לקחו כמה הופעות שלהם באותו סיבוב הופעות ועשו ממנו קליפ מגניב ומרגש. -2000- * מהאלבום Black & Blue ../images/Emo27.gif Shape of my heart - הקליפ מראה חזרות לאיזשהו מחזה שנקרא Shape of my heart. כל הקליפ מצולם בכחול-שחור. The call - החבר'ס רודפים אחרי אישה מסתורית שמשגעת אותם ומנסה לחסל אותם. More than that - הבויז באיזשהו סוג של אסם, שרים, וגם יש כמובן צילומים שלהם בתוך מכוניות. -2001- * מהאלבום Greatest Hits - Chapter One ../images/Emo27.gif Drowning - לקליפ היה צריך להיות קליפ אחר רטוב במיוחד, אבל לבסוף יצא לו קליפ נקי, טהור, שמראה את הבויז במין גן שכזה שרים. -2005- * מהאלבום Never gone ../images/Emo27.gif Incomplete - הקליפ מראה כל אחד במצבים שונים של אדמה, רוח, שלג, אש, ומים. Just want you to know - הקליפ חוזר לשנות השמונים ונותן מחווה לכל אותן להקות רוק שפעלו אז. I still - הקליפ [המדהיייייים והאחרון עם קווין] נותן טאץ' עכשווי שכזה, שמראה את הבויז ברחובות סואנים, בברים ובסמטאות. [כל אלה כמובן לא כוללים את הקליפי סינגל והשירים המשותפים שלהם עם אמנים אחרים.]

Sapir Evans

New member
קרעת אותי אתי.. מה זה התאורים האלה??

הבקסטריט בויז בתוך כדור דיסקו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 5 נשים מושכות !!!

Shiri from the block

Active member
היי שכחת לציין כמה דברים! הקליפ Everybody נוצר בהשראת קליפ של מייקל ג'קסון- Ghosts. והריקוד של הקליפ בהשראת הכריאוגרפיה של מייקל ג'קסון לקליפ Thriller../images/Emo11.gif ב Larger Than Life זאת שנת 3000../images/Emo98.gif ואת הקליפ The One קווין בכבודו ובעצמו ערך את הקליפ!! זהו../images/Emo3.gif

הקליפ הכי יקר ומושקע של הביוז זה לא דה קול?

עלה מיליון וחצי [ראיתי באיזו תוכנית../images/Emo6.gif]

Ortal D

New member
וואייי תודההה!!

בדיוק אני מחפשת קליפים שלהם, נפלתי לכאן בזמן ../images/Emo3.gif

למעלה