נמנמ עצות =\

shubidoo

New member
נמנמ עצות =\

אוקיי, אני כ"כ מה לספר על עצמי - אבל אני זמרת. ואני ממש רוצה לבצע שיר בעוד כמה זמן [ בינתיים בלתי מוגבל ] אני צריכה לקבל עצות ממי שיכול לתת לי דעה מקצועית או בכל אופן מה שמפריע לו..אני מתכוונת לבצע תשיר של אוונסנס HELLO.. הקלטתי את עצמי.. ואני לא יודעת איך להתייחס אלזה ואני צריכה ביקורת בונה =) תודה. 3>
http://download.yousendit.com/17D809244F40C7FC

unexpectednt

New member
היי :)

בעיקרון העצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה להמנע משירה מהאף..זה לעיתים קורה כשאנחנו מנסים לשיר את הצלילים הגבוהים הללו ולא תמיד מצליחים עם הקול שלנו... אבל תשירי את השיר בדרך שלך כדי שאוונסנס ישאר אוונסנס ואת תשארי את אבל בעיקרון את שרה אחלה :)

shubidoo

New member
תודהה =]

את יכולה בבקשה לכתוב לי בשניות [ למשל השניה ה-40] באיזו שניה אני נשמעת כאילו אני שרה האף.. כדי שאני אדע באיזה חלק להתמקד =) תודה מתוקהה

piano girl

New member
וואו..יפה..

ממש יפה. יש לך קול מאוד יפה, ושרת את זה נורא נקי. אני חושבת שאת צריכה לעבוד קצת על הדיקציה והאנגלית, קשה קצת להבין את המילים..:/ אבל זה מעולה! להקלטה עצמית ולא מקצועית במיוחד! בהצלחה ;]

piano girl

New member
אה..ועוד משהו..

כדאי לך גם לשנות את הדינמיקה. תחזקי במקומות הנכונים..תחלישי בהתאם.. זה יוסיף רגש ויותר יעניין..כי אחרת זה טיפה מונוטוני. אמ..בעצות האלה אני לא מתכוונת להגיד שזה לא היה יפה..זה היה מאוד מאוד יפה.. אבל תמיד יש מה להוסיף..

shubidoo

New member
כן..

אני באמת צריכה לעבוד על האנגלית שלי, תודה רבה על הכלל =))

למעלה